tiistai 25. joulukuuta 2007

Joulu, joulu tullut on

Nyt täytyy vaan ihan nopeesti postata kun Miäs paheksuu lujasti :). Siispä kuvat, materiaalit, tekniikat:


Tiheähkö aidakangas (anteeks nyt mutta mulla ei oo hajuakaan mistään counteista), muliinilangat -> kirjanmerkki isälle. Siksakit reunoissa on karuhkot, muuten oon ihan tyytyväinen.


Ruskeahko 7veikka, yhteensä noin 50g, Sinooperin ruskea huopa viitisentoista cm -> pannulaput appivanhemmille. Tuo oudompi jälki on siilin takatassun, anoppi fanittaa kans :). Olen ihan very happy, onnistuivat.
Polarfleecen palaselle (n.170x160cm) applikoitu kirpputoreilta löydetyistä tyynyliinoista leikattuja sydämiä vaaleanpunasella helmilangalla (reilusti alle 1 rulla), reunoissa pykäpistot vaaleanpunasella Novita Kotiväellä (ehkä n. 20 m koko kerästä - vielä jäi sukkiin ;) ). Ihan ok, sydämiä ois ehkä voinu laittaa enemmänki.


30cm joustosamettia (virhe!), n. 1m mustaa satiininauhaa, n. 50cm harmaata Sinooperin askartelunauhaa, tiheähköä aidaa, muliinilankoja -> Miähelle noppapussi roolipelejä varten. Ihan ok, ainoa harmitus on kun joustosametti vetää kirjomuksen kuprulle.
5 tyynyliinaa kirpputorilta, 90x90cm palanen polarfleeceä, n. 1,5 metrin verran jämänauhoja ja -pitsejä, viitisen senttiä Sinooperin askarteluhuopaa -> köllöttely- ja aktiviteettipeitto veljentyttärelle. Aktiviteettina siis lähinnä nauhojen kiskominen ja mahdollisesti huopasydänten näprääminen :). Ja tikkaukset sinisellä helmilangalla. Olen tyytyväinen, tuli hienompi kun aattelin.


Aidaa, muliinilankaa, huovanpalanen -> kirjanmerkki Miähen veljelle. No se nyt on tuommonen pieni, kai se käyttöön menee :).Melko tasan 2 kerää Anttilan Fleuria, kolme nappista ja viitisenkymmentä hopeanväristä siemenhelmeä -> äidille pipo ja kauluri. Oma ohje, joten pari vähän epätarkotuksenmukasta mutkaa on jossain :), mutta kyllä ne varmaan tarkotukseensa sopii. Koiralle en suostunu tekemään yhteensopivia asusteita :D.Stitch´n´bitchin mukaan tehty laukku laukkunen, johon tein kylkeen tuommosen irrotettavan hörtsöttimen. Lankana kirpputorilta löydetty pässinpökkimä, joka oli niin tikkusta että täyty pitää taukoja virkkaamisessa. Menekki noin 150g, ohjeen mukanen koukku. Vuorina kirpparityynyliina, yläreunassa oliivinvärinen satiinivinonauha. Ja hörtsöttimessä pari grammaa sekalaisia nauhoja, helmiä ja nappi. Musta ihan onnistunu, toivottavasti veljen vaimolla on tälle käyttöä.


Ja vielä se aiemmin esitelty Roosa Miähen veljen vaimolle.

Ja sitten mars hellan ääreen :). Sain ihanaa lankaa ja jotain muuta neuleaiheista ite, mutta ei kehtaa nyt esitellä ku pitää olla hyödyks! :D

p.s. ja ai niin Flickrissä on joistain lisääki kuvia

2 kommenttia:

Markka kirjoitti...

IHANA laukku! Ihan olis mun tyylinen myös.
Muutkin lahjukset kivoja. Ite vähän laiskottelin lahjojen itse tekemisen kanssa. eh.

Lotta kirjoitti...

Dängjuu :). Oli ilmeisesti myös lahjan saajan tyylinen, mistä kovasti iloitsin.