sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Ihana rentouttava vapaapäivä

Matroskin aina välillä julkasee kuvia, joissa paljastetaan, millasta bloggaajan kodissa todellisuudessa on. Tästä rohkaistuneena editoin kuvausympäristöä vaan vähän (todellisuudessa sukankutimet oli pöydällä vieressä) et voila, tässä se ympäristö, jossa vietin eilen melkeen koko ihanan päivän.


Perjantainen hirmutentti on siis ohi ja uskon vielä pääseväni läpi. Toivotaan nyt ainaki. Stressin keskellä päätin, että lauantaina käyn Sara Hildénin taidemuseossa kattomassa näyttelyn kiinalaisen taiteilijan töistä, ostan suklaata ja alotan niin monta käsityötä kun vaan ikinä keksin, hällä väliä siitä ettei mitään valmistu. Näin tein, näyttely oli hieno ja juuri sopivan kokonen (Ateneumin näyttelyt esim. minuu monesti ahdistaa ku niissä on liikaa katottavaa), suklaa oli hyvää ja alotin kolmet sukat ja yhden villatakin :). Starsky on siis ehkä juuri ja juuri erotettavissa röykkiöstä, samoin Child's Sock in Miranda Pattern messulangoista, Jaywalkerit ruskea-valkoraitasesta Stepistä, perussukat grafiitinkirjavasta Nallesta ja vielä äärimmäisen salainen lahjajuttu. Flickirssä lisää kuvia jälleen.

Tentteihin luku on siis nielassu melkeen kaiken valveillaoloajan (ja vähän nukkumisajastakin...), ja ainoa valmistunut tekele viime ajoilta on Miähen sienimäinen myssy. Lankana Novita Wool, menekki noin 65g, puikot 3.


Ei se päässä sentään niin elävästi muistuta känsätuhkeloa tai sen sukulaisia, kuin mitä ehdin jo pelätä :). Ja on kelvannu jo käyttöön, samoin kun aiemmin valmistunu kaulaliinakin. Mission accoplished. Seuraavaa Miähen neuletta varten mun tosin tarvinnee hankkia sellanen pumpattava ukkeli kun Ally MacBealissä oli... vaati melkeen kaiken mun feminiinisen viehätysvoiman että sain ottaa tuon yhden kuvan salaman kanssa Miähen takaraivosta samalla kun se laitto ruokaa. Seuraavissa jaksoissa ei siis tulla vahingoittamaan miähiä, lupaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa nähdä, etten ole ainoa, jonka neulomisympäristö näyttää hieman huolettomalta! Minä kasaan lankoja, puolivalmiita neuleita ja muuta tilpehööriä käsivarrenmitan päähän lempipaikastani sohvannurkassa.

Elli kirjoitti...

Kuulostipa sun lauantai ihanalta. Pitäis varmaan ittekin kokeilla tuota, että ihan luvan kanssa aloittaa mahdollisimman monta kudelmaa. Vaikuttaa tosi vapauttavalta. :)