tiistai 30. lokakuuta 2007

raitainen paita

Tai takkihan tää oikeastaan on. No mutta kumminkin. Ohje on Yhteishyvästä ja lankana oli Anttilan Fleur (se sataprosenttinen muovilanka), jota kulu mustaa kolme ja puoli kerää ja valkosta ihan vähän päälle kolme kerää. Tein M-koon silmukoilla ja ohjeen puikoilla ja sain hyvin tarkkaan samoissa mitoissa olevan puseron. Mikä on hämmästyttävää, yleensä _aina_ tikistän tiukalla käsialallani astetta pienempiä tuotoksia kun ohjeissa.


Oon ihan tyytyväinen kyllä. Vähän resorit pussittaa, kun en kostuttanu/pingottanu tätä ollenkaan (aattelin, että saisin sitte äkkiä norsulle sopivan takin :) ), mutta on lämmin ja sopivan kokonen. Ja luulisin, että vältyn akryylin pahimmalta nyppyyntymiseltä, kun hihat loppuu just kyynärpäiden yläpuolelle. Ja tykkään jopa siitä, että se vähän tuolleen pussittaa selästä - outoa, onkohan mulla jotain salaisia Quasimodo-aspiraatioita... :)


Ja kävi kyllä siinäki mielessä loistavasti ohjeen kanssa, että tuo oli ainoa ohje kevään 2007 Novitassa, josta tykkäsin - ja sitte en joutunu ostamaan sitä pelkästään sen yhden ohjeen takia. Eli säästettiin taas siinä kaheksisen euroa (kun ei oteta huomioon sitä, että eiköhän se summa oo jo moneen kertaan käytetty muihin neulejuttuihin =) ).

Se oliki sitte viimenen tänä syksynä/viime kesänä valmistuneista neuleista, loput on keskeneräsiä... ja koko ajan pitäis alottaa uusia juttuja, kun tulee synttäreitä ja se jouluki vielä :). Mihinhän mä vielä joudun niiden kaikkien kanssa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Tulipa tosi makeen näköinen paita! Vähän hämäsi tuo mustavalkoinen pusero, joka sulla näköjään on neuleen alla. Ei oikein saanut selvää, mikä on paitaa, mikä neuletta. Mutta neule on makee!

Lotta kirjoitti...

Kiitos :). Ja joo, otan huomioon ton jatkossa että katon mitä alle puen, mutta vielä mennee alottelijan säätämisen piikkiin... :)