lauantai 17. syyskuuta 2011

Nyt homma leviää käsiin

DSC_0010

Olin tahattomalla tauolla, huomasitteko? No huomasitte varmaan.

Olen bloggaillut lokakuusta 2007 lähtien. Aloin kirjoittaa neuleblogia, joten kaikkien. postausten. oli. liityttävä. neuleisiin. Noh, se riitti kiinnostamaan bloggaajaa pikkusta vajaa neljän vuoden ajan.

Neljässä vuodessa ehtii kehittyä aika paljon kutojana. Osaan tehdä monimutkaisempia juttuja nyt. Kudon paljon, paljon nopeammassa tahdissa. Olen lihonut sen 20 kiloa. Näistä kaikista seikoista johtuen kudon nykyään kasoittain asusteita, enimmäkseen sukkia, kun se on niin aivotonta. Ja niitä sukkia riittää, kuten olette huomanneet. Ja suonette anteeksi, mutta en enää millään jaksa kirjottaa auki yksityiskohtia jokasesta sukkasesta, että mikä lanka, mitkä puikot, kuinka paljon kului lankaa, mistä malli. Ajattelin näin: jatkossa en kirjoita näitä yksityiskohtia muuta kun erityistapauksissa - semmosissa, missä ite olen innoissani mallista. Sen sijaan yksityiskohtia saa aina kysyä kommenttilootassa ja lupaan vastatakin vielä.

No mitä te saatte sitten tilalle?

DSC_0009

Kirjotan nykyään blogia, koska haluan innostaa ja inspiroida ja jakaa hyviä ideoita. En enää sen takia, että pääsisin esittelemään, mitä hienoa olen nyt tehnyt (vaikkakin epäilemättä toisinaan tulen postailemaan silläkin taka-ajatuksella). Tämä oli se Suuren Suuri Oivallus, jota olen pohtinut kesä-, heinä- ja elokuun :).

Joten ajattelin jatkossa kirjottaa paljon muustakin kun neuleista. Nimittäin:

koruaskartelusta
kirjonnasta
yksinkertaisista ompeluksista
askarteluista-paskarteluista, joita voi tuunailuiksikin kutsua
kehittelemistäni resepteistä
löytämistäni kivoista nettisivuista linkkivinkkilistojen muodossa
oheiskuunneltavasta ja -katseltavasta käsitöiden taustalle
sisustuksesta
valokuvauksesta (sain synttärilahjaksi uuden kameran ja se on Ihana)
kahviloista (tykkääntykkääntykkään kahviloista)

ja edelleen enimmäkseen neuleista.

DSC_0352

Eli kaikesta semmoisesta kivasta ja inspiroivasta, joka voi puolestaan saada teidän päänne hyrräämään hyvällä tavalla ja tuottamaan uusia ajatuksia. Koruissa voi olla mielenkiintoinen väriyhdistelmä, joka tuottaa teidän päässänne idean uudesta kassista. Valokuvassa saattaa olla pannumyssy, minkä johdosta huomaatte, että pannumyssyä juuri olettekin kaivanneet. Ruokaohjeista saattaa tulla vastaan joku niin helppo arkiruoka, että teille jääkin aikaa kutoa.

Ja toisinaan asiat vaan ovat kauniita. Sekin riittää.

DSC_0094

17 kommenttia:

Kottby kirjoitti...

Kuulostaa kertakaikkisen hyvältä ajatukselta!

Hepsi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä!=)

Anna-Kaisa kirjoitti...

Kuulostavatpa mukavilta nuo blogisi uudet tuulet. Tiukasti neuleaiheinen blogi rajoittanee liikaa ja sitten kun iskee neulestoppi, myös blogitauko tulee pyytämättäkin. Päiväkirjamaisia blogeja on hauska lukea, ihmiset "oppii tuntemaan" monelta eri kantilta. Lisäksi ideoita ja inspiraatiota tarvitaan muillekin elämänalueille kuin lankojen ja puikkojen maailmaan. Tsemppiä syksyyn, innolla odotan, mistä seuraavaksi kirjoitat!

Heidi kirjoitti...

Minunkin blogi rönsyilee asiasta toiseen... Ehkä mielenkiintoa pitää yllä juurikin se jutunaiheiden vaihtelu... Ja itsekkin on mukava lukea monenlaisista TSI-jutuista, kun itsekkin tulee tehtyä kaikenlaista, mitä nyt milloiniin sattuu tarvitsemaan ja mieleen juolahtamaan. =)

Marika kirjoitti...

Olen itsekin miettinyt hiukan samanlaisia asioita kuin sinä. Kirjoitan kovin ristipisto-painotteisesti mutta vielä en ole valmis muuttamaan tyyliä.

Aiheesi kuulostavat mielenkiintoisilta, joten jään langoille notkumaan. Kauniit kuvat saavat aina palaamaan uudestaan vaikka aihe aina kolahtaisikaan. :-)

Sirpa kirjoitti...

Moi ja tervetuloa takaisin! Ilmeisesti tauko teki hyvää, jäänpäs siis mielenkiinnolla odottamaan jatkoa! Mukavaa syysviikonloppua!

Minna kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa :) Seuraan sekä selkeästi neuleisiin pidättyviä blogeja että sellaisia sillisalaattimaisempia, ja molemmissa on puolensa. Oma blogini edustaa jälkimmäistä tyyppiä, koska sellaisen kirjoittaminen vain on itselle hauskempaa. Tykkään sellaisia lukeakin: silmäillä kuvia, nauttia tunnelmista ja oivalluksista.

Estetiina kirjoitti...

Ihanaa, Lotta! Kuulostaa hyvältä :) Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia. Vaikka tykkäsin kyllä niistä neulejutuistakin kovasti.

Emma kirjoitti...

Kuulostaa mainiolta, jatkan ehdottomasti lukemista edelleen :) Kaunista syksyä!

mamselli h kirjoitti...

Jee, taukosi ei jäänytkään ikuiseksi! Kaipasin jo!

Hyviä ideoita, antaa tulla vaan. Omakin elämä on melkoista rönsyämistä välillä, joten mitäpä liikoja kategorisoimaan.

Hansu kirjoitti...

Kiva kuulla taas! :) Ihania kuvia ei oo koskaan liikaa! Mullakin on toi eka blogi jääny vähän, en osaa enää kirjottaa niin avoimesti elämästni ja ei mun elämässä nykyään tapahdu oikeen mitään! Joten se on vähä niinku kuollu. On jäljellä enää kässäblogi johon ei siihenkään niin sitä tekstiä synny.

kaisa kirjoitti...

Kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta!

Mullakin on jonkinlainen tauko menossa, en vaan saa aikaiseksi blogata vaikka oikeasti haluttaisi. Mutta se vaan tuntuu niin vaivalloiselta.

Paula kirjoitti...

Jee, tulit takaisin :) Ehdin jo kaivatakin.
Kuulostaa kivalta nuo uudet ideat. Itsekin aloittelin tuossa joku aika sitten omaa blogia ja päätin heti alkuunsa, etten rajoita sitä vain johonkin yhteen käsityölajiin, koska minulla ainakin vaihtelee paljon se, mitä käsitöitä milloinkin teen. Nyt on tosin tullut pidettyä vähän hiljaiseloa blogissa lähinnä siksi, että muiden kiireiden takia en ole ehtinyt saada mitään valmiiksi viime aikoina.

Vilma kirjoitti...

Kannatetaan, anna palaa! Eiköhän ne tarkemmat sukkatiedot saa sitten vaikka Ravelrystä, niin ettei tarvitse käyttää postaustilaa niihin. Ja kuvat on aina kivoja, liittyi ne neuleisiin tai ei. :)

Olebrumm kirjoitti...

Kuulostaa sun suunnitelmat aika jänniltä! Odotan innolla mitä kaikkea tulet tänne raportoimaan.

virkattu lintu kirjoitti...

Minunkin mielestäni uudet suunnitelmasi kuulostavat hyviltä! Kyllä blogi saa muuttua ja elää matkan varrella, itsekin mietin aluksi että keskittyisin vain virkkauksiin... Mutta maailmassa on niin paljon muutakin mukavaa, mistä on kiva laittaa blogiin juttuja :) Mielenkiinnolla jään odottamaan juttujasi.

miumu kirjoitti...

Jeejee! Mäkin odotan innolla, yks parhaista jutuista blogien seuraamisessa on just inspiroituminen. Eikä pelkästään niistä neuleista vaan kaikista muistakin jutuista.