lauantai 7. toukokuuta 2011

Tipukvartetti

Mulla ois uuet tämmöset:

finishedobjects 037

ja sitte mulla ois uuet tämmöset:

finishedobjects 041

Tipukvartetti! Keltaset villasukat on parhaita, ne piristää kaikkein eniten. Ja villasukkia pitää pitää, muuten varpaat palelee.

Nämä aavistuksen hillitymmän keltaset sukkaset on Ilun alpakkasukkalankaa, jonka sain lahjana yhdeltä aika ihanalta nettineuleystävältä. On lämpimät! On ihanat!

finishedobjects 039

finishedobjects 040

Malli on Bones, Neulekirjasta. Tykkään, toimii, istuu jalkaan. Ainoastaan siitä pieni neuroottinen mieleni ei meinannu päästä yli, että joustinneulekerroksia oli 17 joka ryppäässä. 17? Eihän se oo jaollinen millään! Miten semmosen kerrosmäärän kanssa voi laskea päässään, että no nyt mä oon tehny tästä 1/4, nyt 1/3... :)

Ne vielä astetta tipuisammat toiset sukat on taas vähän ongelmallisempi tapaus.

finishedobjects 042

Mulla on niin pullea jalka, että ne on jalassa tosi piukeat. Vai voiskohan ne pikkusen löystyä käytössä niin, että oisivat vaan napakat ja pysyisivät hyvin jalassa? Toivon niin. Sukkien valmistuttua nurisin mielessäni siitäkin, että kaunis pitsineule leviää ihan rumaks, kun tungen tassuseni sisään sukkaan. Mutta toisaalta. Pääasiassahan minä kattelen niitä sukkia tästä näkökulmasta eikä ne tästä näkökulmasta näytä niin hulluilta:

finishedobjects 044

Malli on Oriel Lace kirjasta Sensational Knitted Socks - tosin muokkailin sitä vähän suuntaan jos toiseen. Kaunis malli, oispa sirompi jalka! Lanka on näissäkin sukissa Ilun värjäämää, mutta ei alpakkasukkaa vaan paksumpaa perussukkaa. Otin varmuuden vuoks kaks vyyhtiä ja toinen jäi vielä jäljelle. Odotettavissa on siis tipukvartetin kasvaminen tipusekstetiksi :).

10 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihania sukkia! Sulla täytyy olla kadehdittava sukkavalikoima :D

Andra kirjoitti...

Ihania sukkia!

Sonja kirjoitti...

Ihanat keltaiset! Miksen itse ole tehnyt keltaisia sukkia, vaikka rakastan keltaista väriä yli kaiken? Niin sitä silmät avautuu kun muiden blogeissa vierailee! :)

annika kirjoitti...

Eiks kvartetti ole neljän joukko? ;) Mutta on kyllä tosi kauniita sukkia!

Emma kirjoitti...

Pirteitä kevätsukkia! Bonesit pitää ainakin testata...

MariJ kirjoitti...

Ihania keltaisia sukkia! :)

Inka kirjoitti...

Voi miten hyvänväriset sukat sekä kauniit kuviot.

Tui kirjoitti...

Ihania keltaisia!

alarwyn kirjoitti...

Aivan valloittavan ihania sukkia! Kademielihän tässä tulee. :D

Lumppumaakari kirjoitti...

Ihana väri sukissa. Minulla on jäänyt ihan kokonaan neulomiset kun ompelu on vienyt mennessään. Töistäsi kyllä saa lisää inspistä kyllä :) Kauniita töitä.