tiistai 10. toukokuuta 2011

No nyt tuntuu tutulta

Sain palautettua gradun teoriaosuuden seminaarille, mutta käsittely siirtykin ylihuomiselta ens viikon tiistaille. Sehän tarkottaa... VAPAA-AIKAA! Hurjaa. Aluks oli hankalaa totutella tuntien pituuteen tiukan kirjotusrupeaman jälkeen, mutta aika pian muistu mieleen se tavallisin tapa nauttia omasta ajasta.

P1130003

Ja palkinto vaikeiten kuvattavasta väristä menee Cherry Tree Hill Supersock Semi-solidsille värissä Green Mountain Madness!

P1130001

Näyttääkö malli tutulta? Ei ihme, sehän on edellisen postauksen Bones (Neulekirjasta). Saatoin vaan lisätä tuommosen kolmannen kuviojakson jalkapöydälle, kun lanka oli ohuempaa ja kerrokset näin ollen matalampia.

P1130004

Vaihteeksi kudoin sukat jollekki muulle kun itelleni - kyllä, mun sukkavalikoima on melko kadehdittava, niinkun edelliseen postaukseen joku epäilikin :). Oon Ravelryssä tutustunu aivan ihmeellisen ihaniin ihmisiin, semmosiin jotka saattaa lähettää vyyhdin ihkulankaa lahjana ihan tosta noin vaan. Ja niitä on vielä useampi, oon päässy useamman tämmösen ihmis-ihmeen ystävällisyyden kohteeks. Eräs heistä ei koskaan saa aikaseks kutoa sukkia itelleen, kun kutoo vaan kaikkea ihanaa monille muille, joten kiitokseksi ystäv(ällis)yydestä tein hälle nämä sukat. Muiden näiden ihanien ihmisten kiitokset on vielä valitettavasti mietintämyssyssä, mutta toisaalta tiedän heidän kyllä antaneen lahjansa ihan pyyteettömästi ja näin ollen jaksanevat odottaa sen Oikean Ja Hyvän Idean tuloa :).

1 kommentti:

tea kirjoitti...

<3.... ei mulla muuta...<3<3<3