tiistai 26. huhtikuuta 2011

Reunalla?

Olen hengissä.
En ole kartalla.

kämpästä 008

Gradun teoriaosuus (kyllä, yhä vaan ja edelleen).
Opintotuen pidennysanomus, hakemus kandidaatin tutkinnosta (maisterikin olen toivottavasti vielä tämän vuoden puolella, mutta tämä ensin).
Muutto Helsinkiin, Miäs jo Helsingissä, etäsuhde.
Tampereen kämppä vuokralle, myydään, vuokralle, myydään? Näytöt? Siivoaminen, samperi soikoon.

in limbo 011

En ehdi joka päivä kutoa. En tykkää. Kyllä kutoa pitäis ehtiä ihan joka päivä. Jos ei ehdi, ei oo ehtiny istua rauhassa alas koko päivän aikana ja se on tyhmää ja tylsää ja ahdistavaa. Silloin kun ehdin, kudon yksinkertasia raitasukkia (ja otan niistä kummallisia kuvia, näemmä).

stash 003

Olen koittanut pitää itestäni parempaa huolta. Siihen on kuulunut muun muassa sokerin käytön lopettaminen tai ainakin radikaali vähentäminen. Sokeri ei sovi mulle, en tunne kohtuutta, lihon ja paisun ja voin huonommin. Aprikoosit on ihania ja pähkinöistä sai niitä jotain hyviä juttuja, oiskohan ollu rasvahappoja. En muista, en välitä, pähkinätkin on hyviä :).

in limbo 008

Silti ne Miähen tuomat ihanat violetit tulppaanitkin ehti kuivua. En kai ehtiny hoitaa niitä.
Hoidan sitten seuraavia kukkasia.

2 kommenttia:

Anna-Kaisa kirjoitti...

Paljon muutoksia kerralla. Yritä kuitenkin istahtaa sohvalle ja neuloa vaikka se yksi kerros joka päivä. Pysyy jokin tuttu ja turvallinen paikallaan (Miehen lisäksi). :)

Täällä painitaan myös gradun kimpussa, mutta kaikki muut työt ja harrastukset syövät aikaa opiskelulta.

Hansu kirjoitti...

Voimia muuton keskelle! Ja koulutöihinkin :) Kyllä kerros-pari rauhoittaa mielen, jos vaan kerkeää istahtamaan ja hengähtää kutimet käsissään.