torstai 12. elokuuta 2010

Kalamiähen sukat, kesälesken sukat

Huolestuttavaa. En yleensä bloggaa sillon, jos mulla ei ole mitään asiaa, joten enkö oo ajatellu mitään viimeseen neljään viikkoon? :) Ehkä en. Ainakaan en oo vieläkään päässy pois sukkaputkestani.

finishedobjects 005

Ne on Miähen sukat. Malli on se mun oma Arnini, joka on parhaillaan testineulonnassa. Ja onneks onkin, melko mielenkiintosia ajatuskulkuja oli kirjautunu paperille ekaan versioon :D. Nämä on tehty Araucanian Rancosta, menekki 89 g koon 46 sukkaan. Jännityksellä ootan, mimmosessa kunnossa sukat tulee takasin reissultaan, Miäs on nimittäin parhaillaan Norjassa kissakaloja jahtaamassa. Sukkia on kuulemma ihasteltu yhdessä poikain kanssa (vannotin, että näytät sitte sun sukat ja kehut, että minä oon ne tehny) ja tuntuvat hyviltä jaloissa. Veliki totes, että "Ne on tuommoset miehekkäät.", joten ilmeisesti onnistuin missiossani suunnitella miesten sukat :).

finishedobjects 006

finishedobjects 002

Kärkikavennukset, sivuposeeraus.

Noh, jatkamme.

finishedobjects 001

Nämä on minun omat vaellussukat. Innostuttiin Miähen kanssa retkeilystä (tai Miäs innostu vihdoinkin, neljän vuoden taivuttelun jälkeen) ja totesin, että kun Miähellä on viimesen päälle vaellussukat, pitää mullakin olla. Näihin meni tasan kerä Novitan Tico Ticoa, tai siis se koko 94 g, joka kerässä oli. Mikä näissä on hienoa?

finishedobjects 002

finishedobjects 003

Opettelin sen kärjestä alotettavan sukan! Jee jee hyvä minä :). Seuraavat on jo puikoilla, niissä käytin turkkilaista alotusta, kun noissa yllä olevissa on Judy's Magic Cast On. Mutta niistä uusista ette saa kuvaa, koska sekä Flickrin kuvasivu että Blogger on uudistunu ja mulla menee hermo näiden kanssa. Pitäis päästä picnikiin editoimaan kuvia, mutta ei.

Sen sijaan saatte kuvaa ihan vaan sekalaisesta hömpästä. Kävin Helsingissä ja vierailin verkkokaupoissa, kankaanpainantakirja puolestaan löyty Keskustorin lähellä olevasta Suomalaisesta alennuskirjojen joukosta. Innostuin eka selailun jälkeen jo niin paljon, että piirsin kolme sivua luonnoksia :). Napit taas on Lielahden Kontti-kierrätystavaralosta - nyt voi jakaa linkin, kun kävin sieltä hamstraamassa kaikki mahdolliset hienot napit :D. Mutta luulisin, että sinne tulee niitä joka viikko, käykää ihmeessä kaivelemassa laareja. Nuo kolme pussia makso kolme euroa.

misc 024

Elämässä vaan täytyy olla vähän hömppää.

11 kommenttia:

essi kirjoitti...

ihania sukkia. taas kerran. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Komeat ja tyylikkäät sukat! Saako ohjetta jostain? Olis just lankaa odottamassa miehen sukkia varten ja tuo malli sopis hyvin...

Tess kirjoitti...

Komeat sukat! Mukavaa, kun näitä miehisempään makuun olevia sukkamalleja alkaa näkyä enempi.

Lotta kirjoitti...

essi, kiitos :)

anonyymi, kiitos kehuista ja sukat tullaan julkasemaan seuraavassa Ullassa. Eli pari kuukautta vielä menee, valitettavasti.

Tess, kiitos :). Vähän yksinkertasempi ja jämäkämpi on tosiaan välillä ihan mukavaa, ei sitä pitsiäkään aina jaksa.

Anonyymi kirjoitti...

Selvä juttu :). Täytyy sitten vain odotella parisen kuukautta..odottavat langat taidan kyllä ottaa aikaisemmin käyttöön :). Kyllä alkava syksy houkuttelee neulojan vaikka mihin...

Mari kirjoitti...

Nättejä sukkia! :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Hienot sukat! Mistä tuollaisen kantapään ohje löytyy kuin noissa vaellussukissasi? Näyttää hyvin istuvalta.

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniita sukkia olet neuloskellut.

Kisa kirjoitti...

Hienot sukat! Taidanpa tehdä miehelle samanlaiset joululahjaksi, kun ohje tulee :)

Lotta kirjoitti...

Anonyymi, no juu :D. Ei tosiaan haittaa, vaikka ois jonossakin pari ohjetta näin syksyn lähestyessä.

Mari, kiitos :).

Päivi, se on Wendy D. Johnsonin kirjasta Socks from the Toe up, se toinen perussukka alusta lähtien. Se on itse asiassa munki lemppari niistä kolmesta vaihtoehdosta, nyt kun oon kutonu sen vahvistetunkin yhteen sukkaan.

Pitsisukka, kiitos :).

Kisa, kiitos! Kiva jos malli houkuttelee tekemään.

Näppi kirjoitti...

Hienoa että miesten sukkiin alakaa löytyä malleja eli ohojetta odotellessa. Komiat on sukat!!