torstai 18. maaliskuuta 2010

Uudelle raiteelle

Vihdoin on kaikki tilaussukkaset tehtynä! Rakkaat kultaseni, jotka luette tätä blogia: teen teille mielelläni sukkia, älkää siis pelätkö pyytää, mutta en nyt pariin kuukauteen. Kolmettoista tilaussukat saa nyt piisata hetkeks :).

Viimesenä valmistu isoveljistä pienemmälle sukat, jotka mahtuu talvikenkiin. Lankana DROPSin Fabel, oikeen mukava neulottava, puikot 2,5 mm ja menekki 78g.

finishedobjects 019

Väritoivetta kyselin, ei ollu kuulemma väliä, päädyin kaupanpäällislankaan, josta en oo saanu aikaseks tehdä mitään. Ja voi ahteri, että sitä oliki tylsä kutoa. Raidottuu ihan kivasti, värimaailma on harmoninen, mutta jostain syystä harmaa sukka ei ois millään innostanu. Ratkaisin pulman kutomalla sukat ihan pikavauhtia ja kattomalla samalla Poirottia (tai Poirot'ta, niinku se oikeesti kirjotettais) DVD:ltä. Kolme päivää miesten sukkiin ohuesta langasta on nyt uusi wirallinen ennätykseni :).

finishedobjects 021

Kantapääks valittin ranskalaisen, koska muistaakseni veljellä on samanlaiset elefanttitassut kun mulla. On tilaa leveyssuunnassa. Toivottavasti pituuski riittää, kuvan mallina on kuitenki Miäs, jonka jalat on paria numeroa suuremmat.

Ja seuraavaks jotain Ihan Muuta! Suunnittelen laittavani puikoille Falling Leaves Chunky Hatin (ravlink) tästä langasta:

stash 021

Kaveriks tulee Breathe Deep -lapaset luonnonmustasta pässinpökkimästä:

new lovelies 007

Mitä siitä, että kevät tulee, nuo on ne, mitä eniten nyt haluttaa tehdä :). Ja kolmas malli vielä on Great Weekend Mitts jämälangoista, napitki on valmiiks katottuna.

Ihanaa, pitkästä sukkaputkesta taidetaan nyt olla selvitty!

6 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Onnea sukkaputken selättämisestä! :)

ullapulla kirjoitti...

juu, mua pyydettiin tekemään viisi paria miesten villasukkia, oon tekemässä paria nro 3 ja tökkii! tekis mieli alkaa tekemään vaikka sun mitä, mut tahdon kuitenkin tehdä nää sukat valmiiks(vaikka valmistumisella ei kuulemma ole kiirettä, kunhan ensi talveksi olis val,miina) et pääsen tekemään veljelle ja itelleni sukkia... voipi kohta olla sukkakiintiö täynnä =)

Mari kirjoitti...

Nätit sukat! Fabel on kyllä kestävää sukkalankaa. :)

maritta kirjoitti...

Minä tykkään noista fabeleista, mutta minä tykkäänkin harmaasta myös. Ihana piponen on tulossa easysta. Ja lapaset myös. =D

Kaisa kirjoitti...

Piti tulla tännekin kiittämään kivasta Basilika-ohjeesta. :) Ihastuin tosiaan pitsikuvioihin niin, että olen neulomassa huivia, jossa käytän molempia: toista keskellä ja toista reunuksessa. Jos saan ohjeen aikaiseksi, saanko julkaista sen blogissani? Tietysti linkin silloin sinuun.

Lotta kirjoitti...

Nina: kiitos! :D

ullapulla: mikä siinä onkin, että tilaussukat aina maistuu enemmän puulta kun muuten-vaan-sukat? Mutta kyllä se sen vaivan maksaa, kun saaja on tyytyväinen :).

Mari: kiitos ja hyvä kuulla! Pari vajaata kerää oiskin vielä kaapissa.

maritta: jep, väritys on mustaki kaunis ja normaalisti tykkään harmaasta, en ymmärrä mikä noissa tökki. Ehkä se oli vaan kyllästymistä sukkaputkeen :).