tiistai 30. maaliskuuta 2010

Retriitinjälkeistä elämää

finishedobjects 009

Aivoissa toimii... ei mikään, ei mikään, ei mikään, ei mikään.

Pakko oli laittaa tuo kuva kun se on niin kuvaava :). Oli ihanaa. Oli hauskaa. Oli aika väsyttävää.

finishedobjects 014

Retriittiprojektini valittin tänä vuonna just hyvin: rinkulahuivi, ainaoikeeta, ja pipo, nappinauhake ainaoikeeta ja kruunuosa sileetä oikeeta pyörönä. Juuri sopiva silloseen aivotoiminnan määrään.

finishedobjects 019

Mulla oli todella kivaa ja viikonloppu oli todellista hermolepoa, olkoonki etten malttanu mennä nukkumaan ajoissa ja kotiin palattuani kiskoin 13h yöunet. Päässä ei liikkunu muita ku mukavia asioita. Ympärillä oli pelkkiä ihania, lämminsydämisiä, hassuja ja sympaattisia ihmisiä.

finishedobjects 025

Projektitkin onnistu aivan hyvin. Rinkulahuiviin loin 50 s Noro Silk Garden Litella (lempparini kokeilemistani Noroista) ja kudoin ainaoikeeta niin kauan kun viidestä kerästä riitti. Neljä kerää ois tosin ollu ideaalimäärä tämmöseen rinkulahuiviin. Mutta tykkään silti :). Puikkoina käytin muistaakseni 5 mm pyöröjä. Ja pipo taasen on tehty Handun alpakkasilkistä 4,5 mm sukkiksilla. 10 silmukalla ainaoikeeta kunnes yletty pään ympäri, sitten poimin silmukat toisesta reunasta, sitten lisäsin vähän ku ois tullu vähän turhan tiukka piponen, 16 cm:n kohdalla alotin kavennella ja käsikopelolla sovittelin, oisko nyt aika taas kaventaa. Kerästä jäi vielä 38 g, eli voisin vaikka raidottaa Cascade 220:lla jotain pipontekelettä tai sitten harkita jonkuntyyppisiä ranteenlämmittimiä.

Mut nyt ei kuulkaas enempää aivo toimi eikä enempää tekstiä synny :). Taidan mennä seisoskelemaan lankakaappien eteen ja miettimään, mitä seuraavaks.

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Toi pipo on aivan ihana!

Karoliina kirjoitti...

Ihana yhdistelmä!

juuli kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Emma kirjoitti...

Väriterapiaa :)

Lotta kirjoitti...

Nina: kiitos! Ilu on kyllä velho, nuo värit toimii todella hyvin yhteen.

Karoliina: kiitos, arvelinki, että toinen jalokivivärien ystävä saattais arvostaa :).

juuli: tack :).

Emma: no nimenomaan :).