torstai 4. maaliskuuta 2010

Pesänen

Joko oon postannu mun neulepesästä? Noh, ei haittaa, jos olen, oon sen verran tohkeissani nyt kun sain sen järjesteltyä just hyväks :).

nest 001

Valaistus on kunnossa, voin iltasin pitää päällä vaan tuota jalkalamppua ja muuten tunnelmoida kynttilöillä. Jalkapallilla on viltti, jos alan palella, villasukat on valmiudessa, jos varpaille tulee kylmä. Oheistarvikkeet (mintunvihreessä peltilootassa), tulevien projektien langat (korissa), kesken olevien neuleiden ohjeet (korin päällä) ja lisälangat (kukallisissa pahvilaatikoissa ja punasessa hatturasiassa) on sopivasti saamakkeella.

nest 003

Tuolissa istuessa voipi ihailla ihkulankoja. Ja keskeneräset työt sopii projektipusseihin, jotka pilkistää kuvan alalaidasta.

nest 004

Oheisviihde on käden ulottuvilla. Kaukosäädin mankkaan, äänikirjalaite (myös mp3-soittimena tunnetaan), pähkyläisiä ja suklaata, teemuki. Tuohon teemukin alle, kirjapinon tilalle, haaveilen vielä yhdestä, pikkusen pienemmästä laatikosta korottamaan pino juuri sopivaksi, mutta sitä haavetta täytyy vielä kypsytellä :).

nest 002

Ja seinällä on tämmöset. Ylin Villikanilta, alimmaisen oon ite ostanu itelleni, keskimmäinen on Särmältä. Knitting is my kind of meditation, indeed :).

14 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Hei muuten: vinkvink
http://whipup.net/2010/02/26/basilika-knit-pattern/

Lotta kirjoitti...

Ooh! Mää oon ihan että wau o_0. Mites tuommoseen törmäsit?

ullapulla kirjoitti...

ihana soppi! kyllä tuossa kelpaa nautiskella neuleen ja oheisherkkujen kanssa!!!

Päitsyli kirjoitti...

Ihana neulomisnurkka ja erinomainen varustelutaso! Tuohon minäkin pyrin, mutten oikein saa aikaiseksi mitään, kun koko huone pitäisi remontoida ja järjestellä uusiksi.

ColibriDreams kirjoitti...

Ihana neulepesä! Voisin tulla teille vaikka heti neulomaan.

KirsiÄr kirjoitti...

Toi whipup on mun suosikeissa, käyn säännöllisen epäsäännöllisesti siellä kurkkimassa jotta whazzzuppp

Miu Miu kirjoitti...

Toi tyttö! Toi pyöräilijä! Mun lempparikirjoja pienenä :D

Kadehdin neulepesän siisteyttä, täällä on edessä suursiivous viikonloppuna.

Nina kirjoitti...

Joo-o, joo-o, kyllä tuommoisessa pesässä kelpais neuloskella. Tää olis vähän kade. :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Hämmentävää järjestelmällisyyttä.

Heidi kirjoitti...

Täydellinen neulepesä. Tuosta ei puuttu mitään paitsi ehkä kupillinen teetä mutta sekin on helposti järjestettävissä :) .

Virve kirjoitti...

Kiva neulesoppi. Mullekin tuommoinen sitten 15 vuoden päästä kun odotan tyttöjä iltaisin kotiin. Hermojen lepuutusta kanaemolle ;). Mä just eilen ihailin Iittalan outlet-myymälässä noita bokseja, mut en raskinu ostaa...

Lotta kirjoitti...

ullapulla: no niin kyllä kelpaa :). Päivittäinen iloni.

Päitsyli: juu, tääki oli semmonen puolen vuoden prosessi, miettimistä ja uudelleen järkkäämistä ja siirtelyä ja vielä kerran uudelleen järkkäämistä. Mutta hyvä tuli!

ColibriDreams: sun täytyy ehkä tulla kylään, jos ehdit joskus Suomessa käydessäs :).

MiuMiu: niin munki :D. En oo ihan varma, mutta taisin leikata nelivuotiaana itelleni otsatukan ku Se Pikkuinen Lottaki leikkas...

Nina: tarvittavat elementit kyllä löytynee sultaki, kannustan kokeilemaan, jos kadehdituttaa ;).

WeirdRockStar: hämmennän vähän itteäniki järjestelmällisyydelläni ;). Ei se mitään, jos on pölystä tai kakkasta, mutta lankojen _pitää_ olla järjestyksessä.

Heidi: jep, sitä saa viereisestä huoneesta :). Tänään keitin suoraan pannullisen.

Virve: juuri niin :D. Mulla on aina välillä vähän mummuolo, kun keikuttelen siinä tuolissani ja kudon sukkaa... mutta olkoon, minä nautin :).

ullapulla taas kirjoitti...

mun on pakko vielä tänne kommentoida, mun äidin luona ja anoppilassa on samanlaiset tuolit, anoppilassaon toi rahiki. mie oon itelleni rakennellu kans jotain neulenurkkauksen tapaista,mulla on vaan hankaluutena se istumisosio: heti kun istahdan siihen, muistan et jotain pitää hakea muualta ja nousen ylös, jolloin toinen mun tytöistä menee ja valloittaa sen... monesti tekeevät muuten ihan tahallaan, jotain(yleensä) kaatuu, jolloin nousen kuivaamaan, jolloin joku vallottaa mun kiikkustuolin jolloin joudun roudaamaan luuni sohvalle(jonne pitää kehitellä ympärille kaikki tarvittava)... jotta pääsen taas noudemaan luitteni päälle kun äitiä tarvitaan taas... ;)

Emma kirjoitti...

Oih, jonain päivänä miullakin on ihana neulesoppi. Siihen menee tasan niin kauan kun lapsosen yletön penkomiskiinnostus lankakeriin, neuloihin, puikkoihin ym. lakkaa :D