sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Craft-together

Oli aivan äärimmäisen kiva tuunailuilta seitsemän hienon naisen kesken.

Kaikki mun parittomat napit, nauhanpätkät, kirjontalangat, puhumattomat helmet ynnä muut läjään pöydälle ja lupa käydä kiinni.

crafttogether 001

crafttogether 004

crafttogether 005

crafttogether 006

crafttogether 007

Oli herkkuja. Vuohenjuustosalaatti, feta-pinaattipiirakka, minikarjalanpiirakat ja jäätelö puuttuvat kuvista.

finishedobjects 003

crafttogether 012

Oli todella hienoja valmistuneita tekeleitä. Näkisittepä, mitä ne mun ystävät sai aikaan, mutta kun ensin en muistanu koko kameran olemassaoloa ja sitten pikasesti napatuissa kuvissa oli väri- ja valotusasetukset ihan pepulleen. Ne oli yhtä mössöä ne kuvat.

finishedobjects 002

Oli myös tänään aika ihana aamiainen, mustikkarahkaa ja suklaajäätelöä :). Loput suolaset ruuat lopettelin jo eilen illalla. Samoin kun puolisen litraa villivadelmavissyä ja puolisen litraa ihan vaan kraanavettä - en muistanu illan aikana juuri juoda, kun olin niin innoissani :).

finishedobjects 005

Ens kerralla sitten vaikka jotain neuleasiaa ;).

8 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi kun kuulostaa ja näyttää kivalta! Tuollainen pitäisi kyllä itsekkin järjestää... Tai ainakin neuleiltamat... Ja herkut pisteenä iin päälle! =)

Nina kirjoitti...

Tää olis vähän kade.

Taija kirjoitti...

love (1000)

Soile kirjoitti...

No höh, niin herkun näköinen nippelinappelipöytä eikä mua kutsuttu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idis, noin sitä pääsis vähän omistakin varastoistaan eroon. Nyyttärit vain ruoan osalta, muuta ei saisi tuoda. Terv. Lea P

Heidi kirjoitti...

Siis niin herkullisen näköinen pöytä enkä puhu nyt niistä syötävistä :D Teki oikein mieli kourasta noita tarvikkeita tännekin. Mikä se nyytti siinä yhdessä kuvassa oli harmaa rusetilla?=) Kaunis..

Epa kirjoitti...

oi kaikkea ihanaa näperreltävää ja herkuteltavaa!

Lotta kirjoitti...

Heidi: suosittelen, oli aivan sikakivaa :). Höpöttely, herkuttelu, ideoiden heittely, näpertely, kaikki.

Nina: voih! :) Mutta ei oo kuule vaikee järjestää, ei munkaan ystävistä kaikki oo käsityöpölähtäneitä, mutta silti he oli innoissaan tuunailemassa. Nimenomaan se tuunailu tais olla hyvä sana, ei tullu kelleen liikaa paineita.

Taija: kiits! :)

Soile: no voi harmi, tarvinnee varata ens kerraks aikaa sille, että sinä ehdit junailla Oulusta :D.

Lea P: no just se ajatus mullaki oli takana. Ja oli ihan huikean inspiroivaa kattoa, kun niistä omista mitään puhumattomista materiaaleista tuli ystävien käsissä hienoja juttuja. Toisen roska, toisen aarre :).

Heidi: juu, nappikulhot oli yks illan hiteistä, niitä ronkas varmaan kaikki :). Nyyttinen oli heijastin, takana on rintakorutausta, taustana kaksinkertanen askarteluhuopa.

Epa: niinpä :). Aiomme ottaa uusiksi piakkoin!