perjantai 23. lokakuuta 2009

Tähän on tultu

Tasan kaks vuotta siitä, kun bloggasin ensimmäisen kerran, availin kädet täristen lahjoja, joita minä ja Samma saatiin meidän retriittiläisiltä. Kiitos Annash, Camilla, san, Hanna, Helkama, Hiisa, Ivelle, Meri, Kinixys, Ladymups, Laika, Karoliina, Mevrouw Walvis, Olebrumm, Tinja, Taija, Tiiiu, Tui, Memmu, Verano, Villasukka ja Tiina (joka oli vielä ujuttanu mukaan yhden ylimääräsen yllärin). Olette hirmu ihania!

tähän on tultu 001

Sanoisin, että aika pitkälle on tultu. Nuo ihan ekat postaukset on nyt aika hellyttävää luettavaa tärähtäneine kuvineen ja hassuine linkkeineen :). Valokuvaajana oon kehittyny ehkä eniten, tuosta oikeanpuolimmaisesta bannerikuvasta oon ihan ylpeeki jo. Neuleita valmistuu nykyään jo niinku pienimuotoselta liukuhihnalta (pipot ei oo loppumassa! :D) ja käsiala on parantunu kovasti. Hirmu hyvä harrastus tää bloggaaminen, innostava ja kehittävä. Ja jotenki retriitti oli sen kaiken kruunu. Siks tuntuki niin hienolta lukee ihan oikeesta lehdestä ihan oikea reppari siitä =).

tähän on tultu 003

Kuva kylläkin on lavastettu, oikeesti luin jutun jo kävellessäni kaupasta kotiin :).

Niin, on hyvä mieli. En tällä kertaa järjestä mitään arvontaa, mutta kehotan kaikkia nyt pitämään tauon, hakemaan vaikka teetä ja nostamaan jalat pöydälle. Tää palailis linjoille sitte ens viikolla.

11 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onnittelut! Retriitti oli varmasti upea, täytyy käydä lukemassa menaiset kaverin luona. Ens kerralla itsekin varmasti mukana. Oot sä aika puuhanainen!

tikru kirjoitti...

:) Hienoa. Ja onnittelut. Omaa kehittymistä on aika jännä seurata blogista. MeNaiset täytyy käydä hommaa.

Carita kirjoitti...

Me Naisten juttu oli upea, kuvista välittyi ihanan rento tunnelma ja yhteenkuuluvuus!
Oi jospa oisin saanut olla mukana...

Mari kirjoitti...

Onnea! Ja pitääkin etsiä jostain Me Naiset käsiinsä. Tosi hienoa, että retriitti saa tälläistä julkisuutta!

Hepsi kirjoitti...

Onnittelut! Minulle on työkaveri luvannuut lainata lehden, siis pitää odottaan ainakin maanantaihin.

Terhi kirjoitti...

Hieno oli muuten MeNaiset juttu. Ja hieno on sun blogiskin. Ja joo, omaa blogiani en edes pysty lukemaan alkuajoilta (eikä siellä ollut edes kuvia). Minäkin oon blogin takia kehittynyt valokuvaajana mutta silti on sellainen olo että heti kun ojn aikaa & rahaa niin syvennyn valokuvaukseen paremmin. Jollain kurssilla nääs.

Hansu kirjoitti...

Ai MeNaisissa jopa juttu :D Oi! Pitääkin jostain saada numero käsiini! Hienon työn olet tehnyt retriittiä suunnitellessa!

Jatta kirjoitti...

Tuo retriitti oli varmasti tosi mahtava kokemus, harmi kun ei päässyt paikalle! Tuo lehti on kyllä pakko saada luettua.

Sun blogi on niin kiva <3

Samma kirjoitti...

Ihania lankoja muistoksi ihanasta jutusta <3

Pyytämäsi kuva: http://lh6.ggpht.com/_Z9_egliKWI4/SuKSi-O0D3I/AAAAAAAABXI/L7nbXthEwcU/s912/231020091320.jpg
Siinä ne on kaikki yhes koos ;)

Minna kirjoitti...

Onnittelut onnistuneesta retriitistä! Ostin lehden heti, kun kuulin vinkin, että juttu tapaamisestanne olisi siinä. Caritan sanoin: "Oi jospa oisin saanut olla mukana..." Vähän vaikeuksia teettää selittää 2-vuotiaalle, että miten voi naurusta tulla kyyneleet silmiin ja masua nipistää. :)

:)MM

Makepeace75 kirjoitti...

Onnea! Ostin lehden eilen ihan vain siksi, että pääsin lukemaan vielä kerran retriitistänne. :o) Sen on täytynyt olla tosi mahtava juttu. Ja upeasti oli toimittajakin osannut kuvata neulemaailmaa, tämä oli jotain aivan muuta kuin ne huolimattomat sinnepäin-raapaisut, joita lehdissä yleensä on. :o)