tiistai 16. kesäkuuta 2009

Laita se eteenpäin

Kaks pientä kivaa juttua yhelle pienelle ja yhelle isolle ihanalle tytölle.

pay it forward 001

Elämäni ensimmäinen amigurumi, tällä ohjeella. Langan menekki Hyvin Pieni, koukku 2,5mm. Tuli ihan hassu :). Ja aika kestäväki, raajat on vieläki kii vartalossa vaikka veljentyttären action-pätkä piti sisällään muun muassa rivakkaa ravistamista =). Naama ois tietty voinu olla enemmän japanilaistyylinen mutta ei nyt ruveta halkomaan hiuksia.

pay it forward 023

Sukka sukkaset, joita alotin ensin itelleni, mutta eihän ne sitte ollukaan yhtään mun näköset. 73g meni kirjo-pirkkaa 2,5 mm puikoilla tuommoseen pulleaan 39-koon jalkaan, venynee myös siroon 40-koon jalkaan. Merino Lace Socks siis, Favorite Socksista. Vanha ystävä saanee ihan kelpo sukat, kirjo-pirkka vaikutti ihan perushyvältä sukkalangalta.

pay it forward 025

Kantapää on pitsiä, mutta eihän unisukkiin tuu reikiä kantapäihin :).

Tunnustustakin tuli:Kiitos, Samma! Ihana olla ihana blogiystävä. Tunnustuksen saa tietysti Samma takasin, mutta muuten onki vähän hankalampi nimetä ihmisiä. Mulla oli kaaaaauan aikaa sitte huono kokemus ystävistä ja vieläki oon vähän arka nimeämään ihmisiä ystävikseni... mutta ainaki Lettu ja makepeace75 kommentoi aina niin mukavasti, että teille tää ainaki tulee. Ja Maartsille. Ja sittenhän meillä on neuletapaamisessa mahtavia naisia vaikka millä mitalla. Mutta tehdäänkö vaikka niin, että jos koet olevas mun blogiystävä niin ota tunnustus matkaan ja laita mulle viesti :). Ilahdun.

Tänään oli hyvä päivä. Nukuin levollisesti ja tarpeeks, join aamulla mansikkateetä, töiden jälkeen löysin lempparipurkkaani kaupasta (ja hamstrasin heti kolme pussia ku sen valmistus on kai lopetettu) ja illalla pakkasin innolla Ravelry-vaihdon lahjaa ja söin suklaata (juu, taas vaihteeks, mutta oli se sen arvosta :D). Nyt enää iltapesut ja sen semmoset ja pääsee pujahtamaan omaan sänkyyn. Hyvä päivä.

13 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Voi kiitos! <3 Kylläpä lämmittää. :o)

Mari kirjoitti...

Aivan ihanat sukat! :)

Flikka kirjoitti...

Ihana amigurumi-nalle, oon iteki viime aikoina hurahtanu niihin. Sukat myös hienot!

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniit ovat sukat!

TiinaV kirjoitti...

Ihanat sukat!

Lettu kirjoitti...

Oi, suloinen pieni nalle :) Ja kauniita sukatkin olet neulonut !

Kiitos samoin, olet ihana blogiystävä :)

Niinu kirjoitti...

Söötti nallukka!
Mun tekemistä tuli niin karuja karjuja lähinnä etten edes uskaltanut kuvata:)

Ravelry-vaihdokkisi Sala P. Eräinen kirjoitti...

Heipä hei!
Laitoin tänään (eli 18. päivä torstaina) postia sinne päin...!
Jännittävää paketinodotusaikaa! Tosin saattaa olla, että minä jännitän enemmän kun sinä, että mitä mieltä oot paketista.
Hyvää juhannusta, älä huku!

Seijasisko kirjoitti...

Hauskaa Jussia!

Näppi kirjoitti...

Hianot sukat ja hianot seittemän metriä kaulaliinoja. Hyvvee jussia vuan.

Omppumato kirjoitti...

Ihana nallukka ja sukatkin ovat oikein ihanat :).

Villasukka kirjoitti...

Kiitos, kiitos, mielelläni olisin sun parisi seuraavassa vaihdossa!

Henna kirjoitti...

Kaunis blogi sinulla ja aivan ihania töitä olet tehnyt! Suloinen tuo sinun amigurumisi. Itsekkin yritin tehdä elämäni ensimmäisen sellaisen, tosin siihen hätään en kerennyt löytää sopivaa ohjetta.