keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Tuplatupla

Valinnaisaineissa lanseerattiin aikanaan tukisukkametodi - mä taisin vahingossa tulla kehittäneeks tuplatukisukkametodin.

double the fun 001

double the fun 004

Tälleen mä teen jatkossa kaikki mun sukat! Oli paljon kivempi tehä vuorotellen molempia sukkia. Siis kumpaaki paria. Ja tuun myös jatkossa pingottamaan kaikki mahdolliset sukat: succaplokit, vettä ja pieni liraus omenankukantuoksusta huuhteluainetta ja tavallisista villasukista tuli ihan silkkisen tuntuset. Materiaalina oli kuitenki "vaan" Maijaa (78g keltasta) ja Sisua (66g vaaleenpunasta). Edit: ai niin, ne sukkien speksit. Keltaset on Denmarkit ja vaaleenpunaset Whitbyt, molemmat Knitting on the Roadista. Denmarkeissa puikot 3,25 mm, Whitbyissä 2,75 mm.

jolie-laide 001

Ainoo mikä tökki, oli langanpäiden päättely. Siitäki huolimatta, että mulla on nykyään überhieno koti kaikille mun päättelyneuloille ja hakaneuloille ja hätävarasilmukkamerkeille.

double the fun 007

Aito peltinen pillerirasia suoraan n0-luvulta, mun isotädin perintöä. Saman isotädin, jolta oon saanu myös unelmapöytäni (sen kiemuraisen, joka melko usein näkyy kuvien taustalla). Isä ja minä päästiin paikan päälle perinnönjakoon vasta loppuvaiheissa enkä halua ees ajatella, mitä kaikkee on menny roskiin, ku tuo pöytäkään ei meinannu kelvata kelleen, kun oli kunnostusta vailla. Onneks mulla on nuo - ja muutama vanha käsityökirja <3.

treasures 005

treasures 003

Kovasti meinasin ottaa parempia kuvia ihan äidin kaulassa, mutta unohtu se tottakai seki :). Vaan pääasia, että äiti tuntu tykkäävän lahjastaan. Jonka sai noin kaks viikkoa myöhässä... aina ei voi ihan ehtiä.

Mutta nyt koitan ehtiä kattoa jakson Gilmoren tyttöjä ennen ku Miäs tulee kotiin. Miäs inhoaa, mä tykkään sikana. Ei kai sekään täydellinen voi olla :).

7 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Onpa kauniita tukisukkia! Opeta mua, että mustakin tulis sukkahirmu, joka tekee "tukisukkia". Pitäisköhän ekana hommata sukkablokit, että musta voi tulla pro-sukantekijä ;)
Terkuin nimim. minäkö hifisti.

Anna-Kaisa kirjoitti...

Kauniita sukkia. Sukkablokit olis kyllä kätevät :)

Gilmoren tytöt on ehkä maailman paras tv-sarja. Oon niiiin koukussa siihen vieläkin, vaikka kaikki jaksot on katottu jo useampaan otteeseen.

Niina kirjoitti...

Joo, samoilla linjoilla - Gilmoren tytöt on ihan Ehdoton! Ja sama täällä: miäs ei tajua sitä ollenkaan, vaikka siinä on parasta dialogia ikinä ja musiikki ja tyypit on tosi hyviä! :)

anpali kirjoitti...

Tulipa jotenkin tuttu tunne. Meillä perkattiin minun mummien jäämistöt kohta kaksi vuotta takaperin, eikä minua meinattu päästää mukaan, kun en olis kuitenkaan antanut laittaa mitään roskiin ;-)

Tukisukka? kahdet sukat kerralla? pitänee tutustua aiheeseen.

Blokkeja olen minäkin haikaillut, mutta jos kutoo monen kokoista sukkaa, niin pitääkö joka koolle olla oma blokkinsa vai pärjääkö jollakin 'peruskoolla'?

Huldiina kirjoitti...

Voi mä voisin kuvitella tykkääväni tupla- tai peräti triplatukisukkametodista! Mulla kummittelee yks children's first sock-puolikas tuolla laatikossa, jota vaan en millään saa tehtyä. Jotenkin ne ihme lyhennetyt kerrokset kantapäässä jo ajatuksenakin rasittaa. Mut onnittelut valmiista hienoista sukista. Ehkä mäkin vielä tässä piakkoin... :)

Lettu kirjoitti...

Kauniit sukat olet tehnyt :)
Sulle ojennan jotain blogissani, käyhän kurkkamassa !
Oikein hauskaa vappua sinulle !

Seijasisko kirjoitti...

Ihania neuleita olet tehnyt. Löysin blogiisi Virven Villoista ja taidan tulla toistekkin.:)