lauantai 18. huhtikuuta 2009

Saapuu takatakatakatakatakatakatalvi...

Argh! Mihin se mun kevät meni! Ei oo laitaa!

jolie-laide 015

Ei ois vissiin pitäny liian hartaasti toivoa, että pääsis käyttämään uutta hienoa kukkapipoa vielä tänä keväänä. Hirmu kätevä kevätpipo, paksua villaa. Mutta on se hieno :). Schoeller+Stahlin Cornwall oli lanka, oikeen mukava tuttavuus. Huuteli mulle Merletosta, mutta sai sitä näemmä Lankaideastaki. Kaveriki tuolle on tulossa, Kamenasta, mutta se odotteleepi vielä kuoriutumista perhoistuakseen. Vähän tommosta teiniaknea vielä :).

jolie-laide 021

jolie-laide 020

Wham Bam Thankyou Lamb!:in kutasin yhdessä illassa ku Miäs oli jossain kaverinsa kanssa riekkumassa ja mä olin päivällä törmänny Lankaideassa neljään kerään Eskimoa. Rupesin sitte välillä säätämään ja päätin tehdä piponki samoista keristä - ei ois ehkä kannattanu sillä tuo pipo kiristää ja pahasti. Mulla on iso pää, minkäs teet. Ja korvat on vissiin paleltunu joskus pahemman kerran ku vihlovat lujasti aina, jos eivät oo paksun villan alla viimalta piilossa. Joku minipää taitaa saada itetehdyn lahjan ens jouluna...

----

Arvontapostauksen kommentit oli ihania. Kiitos! <3 Miäs nauro että oon oikee ammattimainen kehujen kalastelija ku luin sille noita ääneen... mutta ei se kyllä ollu ainakaan päätarkotus niillä kysymyksillä :). Yks asia kuitenki vähän ihmetytti, tai on ihmetyttäny jo pari kertaa aiemminki. Ei meillä oo niinku sisustuslehdessä, meillä asutaan :). Todiste:

jolie-laide 004

Nuo Ikean kaapit on kuitenki ihan äärettömän kätevät, sillä nyt ku Samma on tulossa kylään suunnittelemaan neuleretriittiä, niin kymmenessä minuutissa sain sipastua olkkarin taas tähän kuntoon:

jolie-laide 005

Helmiryönät vaan piiloon kaappiin ja turhat rojut parvekkeelle ja makkariin.

jolie-laide 006

jolie-laide 010

jolie-laide 014

Että illuusiota seki on vaan :). Tapanani on kuitenki siivota se huone, jossa kuvaan - siististä huoneesta on helppo ottaa nättiä kuvaa. Olin aivan otettu, että tykkäsitte mun kuvista, tunnen kuitenki olevani niin alottelija vielä. Vähitellen kuitenki alkaa huomata ympäristössään kauniita juttuja kun vähän on kattelu maailmaa objektiivin läpi. Tänään jäin miettimään juuri tuota blogimaailmasta tuttua mukatäydellisten kotien esittelyä ja ajattelin, että siinä sitä oikeestaan oliski haastetta, että sais otettua kauniita kuvia rumasta ympäristöstä. No meidän kotihan ei oo ruma :), mutta tässä kuitenki vielä kaks harjotelmaa:

jolie-laide 012

Vanhan nuhjusen pupun ahteri ja söpö pallerohäntä. (klikkaa kuvaa niin näät sen kokonaisena Flickrissä)

jolie-laide 013

Vesipisarat keittön lavuaarissa, jota ei todellakaan pyyhitä kuivaks joka käytön jälkeen.

----

Ja suolana tän sillisalaattipostauksen päälle viimeset fiilikset arvonnasta ja sen vastauksista. Kysymykset siis lähti siitä ilosta ja ylpeydestä, että te selkeesti viihdytte mun blogin parissa. Mua kiinnosti, mikä tänne teitä eniten vetää, ja neuleet ne taitaa olla ykkönen. Mikä on aika luontevaaki, tää kuitenki on pääasiallisesti neuleblogi ja sellasena pysyyki. Kiva kuitenki, että ette ahdistu näistä sivuaskelistakaan. Ja onhan se niin mulla itelläniki, että lemppariblogeista näkyy läpi kirjottajan persoona. Jatkan siis ihan tällä samalla vanhalla mikä-tuntuu-hyvältä-linjalla. Kiitos vaan teille vastauksista, hirmu mukavalta tuntuu ettei oo yksinään missään kyberavaruudessa vaan osa tämmöstä yhteisöä.

Että halit teille, raksupoksuset, ja heipparalla seuraavaan kertaan!

6 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Ooh, onko tuo pöydällä näkyvä jäätelöpaketti sitä maitosuklaa-Ainoa? Se on ihan taivaallista, voisin syödä koko paketin kerrallaan ja yksin.

Kiitos kannustuksesta keskeneräisten esittelyyn. Teen sen kyllä vielä, mutta ensin aloitan pari uutta työtä ;o) Ostin nimittäin tänään neuletapaamisen yhteydessä puserolangat, jotka nyt kiilaavat jonon ohi puikoille.

Hansu kirjoitti...

Mulla näyttää aikalailla samalta ja kaiken lisäksi säilytän toisella puoellla sänkyä lankakeriä. Heh. Parisänky on, mutta yksin nukun. Avaan vain toisen puolen sängystä, että mä oon laiska...

Lotta kirjoitti...

Taija K: on se, se on hirmu hyvää. Hain sitä paketillisen lohdukseni ku Miäs on pelaamassa roolipelejä koko viikonlopun ja alle vuorokaudessa oli litra tuhottu ;). Ja oikein, uutta putkeen vaan :D.

Hansu: suunnittelen tekeväni juuri samalla tavalla tänään :). Tyhmää se nyt ois tehä turhaa työtä ja avata ja vielä pedata se toinen puoli... Ja niin, ehkä siihen vois pari lankakerääki asetella siliteltäväks :D.

Monna kirjoitti...

Vai teiniaknea ja raksupoksuset :) Ihana pipa ja mielenkiinnolla odotan, mitä Kamenasta kuoriutuu.

Anna-Kaisa kirjoitti...

Voi tuota kukkaispipoa, se on ihana! Samanmoisia oon ite kattellu talven, mutta ei oo vielä syntyny. Eilen kuitenkin alotin kukkaispaitaa, että ihan kukatonta ei elämä ole.

Ja näppärät kaapit! (+ parveke ja makkari). Siivoominen on tosi helppoa ja nopeeta, kun on joku paikka, mihin ylimääräiset kamat viskaa :)

hiisa kirjoitti...

Pitäisköhän munkin tehdä ufojen esittely, jotta mäkin inspiroituisin saattelemaan niitä valmiiksi...
Hienoa, että sä viitit alkaa järjestelmään sitä neuleretriittiä. Mukana olis kiva olla!