tiistai 21. huhtikuuta 2009

Ovista ja ikkunoista

Niinku edellisen postauksen naamakuvista voi päätellä, mulla on menossa melko huonouninen kausi. Toissa yönä tuli ennätys, heräsin kolme kertaa. Mutta onneks on sattunu paljon kaikkee kivaa ja piristävääki, tasapainottaa. Toisinaan niitä ilonaiheita tulee ihan ovista ja ikkunoista. Eilinen varsinki oli oikee suurien tunteiden päivä parhaaseen Lotta-tyyliin, ensin tuntu että mistään ei tuu mitään, mutta käveltiin sitte kuitenki Miähen kanssa postille ja lo, behold:

it just keeps pouring! 001

SNY oli lähettäny hirmu ihanan paketin. Vironvillan aattelin käyttää Revontuli-huiviin (tuliskohan samanlainen ku tästä?), on oikeen mieleistä, kiitos! Helmistä puolestaan suunnittelin semmosta monikerroksista simppeliä kaulakorua ja patalappuki on jo testattu ja hyväks havaittu :). Hieno malli, osaiskohan sen kopioida?

Ja sitten Samman kanssa suunniteltiin sitä neuleretriittiä ja oli mukavata ja voi ku siitä itte tapahtumastaki tulee vielä hieno! Ihan paras. Kunpa vaan nyt se värjäystyöpaja järjestyis parhain päin (minäkö kärsimätön, ei kai, eikö kahessa päivässä asiat aina ratkeekaan? :)). Samma aavisti oikein, mikä miellyttää kanssaneulojaa vielä enemmän ku perinteiset emännän kukkaset:

it just keeps pouring! 003

Noista tulis Peaches sitte kunhan saan tilaamani kirjat. Tai siis itse asiassa varsinainen baskeriutuminen tapahtuu vasta mun synttärinä, kun ne kirjat on synttärilahja minulta minulle enkä aatellu ees selata niitä ennen the päivää (niin juu varmaan :)). Mulla on taas viimesen päälle synttärisuunnitelmat, festareista ja meidän kälysten lankakauppakierroksesta Helsingissä aina laivareissuun asti. Mutta se on vaan mukava suunnitella, samoin ku neuleretriitin suunnittelu tuo vähän potkua elämään.

Ja vielä tämmönen vanhempi mukavuus:


Katri mulle anto tunnustuksen, mutta oonko nyt kovasti julkea, jos en yksilöi enempää tunnustuksen saajia? Neulebloggaajat jos jotku on luovaa porukkaa, tämä varsinki on semmonen palkinto, joka kuuluis musta ihan jokaselle. Olkaa hyvät!

On täällä niitä valmistuneita neuleitaki taas ihan just... kunhan saan viimeisteltyä. Meillä on kauheen laiska kotitonttu ku se ei saa tommosia pikkuaskareita millään valmiiks. Tarvii pitää sille puhuttelu, kunhan jaksaa.

3 kommenttia:

Anna-Kaisa kirjoitti...

Aika piristäviä lankayllätyksiä. Alkaa aurinko paistaa päässäkin heti, kun moisia saa käsiinsä.

Ja hienot synttärisuunnitelmat! Itsekin olen laivareissua suunnitellut. Tallinnaan jos urkenisi lähtemään ja lankakauppoja siellä kiertämään. Mutta oon paljon parempi suunnittelemaan kun toteuttamaan. Onneksi ei ole hätä.

Pitääkin tutustua tuohon neuleretriittiin tarkemmin, että mitä, missä, milloin. Kuullostaa tosi kivalta! Ja oot kyllä tosi ahkera ja innokas, kun rupeat moista järkkäämään. Värvää ihmeessä apua, jos tarviit, ettei hartiat väsähdä painolastista.

Anonyymi kirjoitti...

Pannulapun ohje löytyy:harmis.vuodatus.net Malli on nimeltään Himppu mummun patalappu. Blogi on nimeltään Harmaa villasukka. T. Elina.

essi kirjoitti...

on kyllä melko tutun väristä huivilankaa :)