sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Mikä on kun ei kirjoitus luista, mikä on kun ei valmistu?

edit: Ainiin! Edellisen postauksen arvontaan ehtii vielä osallistua.

Jotkut saattais ehkä olla sitä mieltä, että Tampereen suunnalla vallittee nyt eräässä tietyssä taloudessa jokin startitiksen muoto:

something new 003

Luna Moth Shawl. Kolmasosa tehty, alotettu 20. lokakuuta. Odottaa, että huolellinen marinointi taianomaisesti sais silmukkamäärät täsmäämään.

wips 004

Evening Stockings for a Young Lady. Neljäsosa tehty, alotettu 20. lokakuuta. Odottaa kapeampia pohkeita. Mun kapeampia pohkeita. Voi olla, että odotus jatkuu vielä hetkisen aikaa...

wips 001

Pieni valkonen neuletakki DROPSin ohjeella. Alotettu 21. lokakuuta, odottaa nappien ja saumojen ompelua. Valmistuu ehkä ens jouluks...

miracles 034

Winter Wonderland. Puolet tehty, alotettu 3. tammikuuta. Odottaa ahterin kaventumista tai äärettömän rankkaa pingotusta.

my first knitted gloves 001

Ekat kudotut sormikkaani. Neljäsosa tehty, alotettu 7. tammikuuta. Oottavat, että lanka muuttuu nätimmin raidottuvaks ja että mun käden anatomia muuttuu vähemmän oudoks. Tai että joku luovuttais, purkais ja tekis sukat, joihin toi lanka sopis loistavasti.

lots of unfinished business 001

Miähen mummun Kellokukka (pdf). Alotettu 13. tammikuuta, ihan ekat kerrokset tehty, odottaa purkamista. Mikä on vähän hankalaa, kun lanka on niin ällön tuntusta (muovista, tahmeeta), ettei siihen tekis mieli koskee olleskaan.

new projects 003

Aivoton kaulaliina. Alotettu 9. maaliskuuta, melkeen puolet tehty. Odottaa, että saan tehtyä pipon ja lapaset samasta langasta (ei alotettu), että saan langan kulutettua loppuun asti. Ja sitäki kyllä ootellaan, että alkais raidottua nätimmin.

enjoying 001

Vauvanpeitto. Alotettu 11. maaliskuuta, odottaa, että se kuuluisa Joku kiinnittäis palat yhteen, päättelis langanpäät ja virkkais ympärille pari kerrosta pylväitä. Toiveissa on myös, että palat kasvais, kun ne on huolellisesti istutettu paperipussiin. Pitäisköhän niitä vähän kastella...

new socks 001

new socks 002

Whitbyt ja Denmarkit. Alotettu 25. maaliskuuta, molemmista toisen sukan kantapää käännetty. Odottavat, että jaksaisin poimia silmukat teräosaa varten - henkilökohtainen inhokkini sukan kutomisessa. Tulevaisuus näyttää kuitenki valosalta, tuplatukisukkametodi vauhdittaa kutomista ihan hirveesti.

haven 001

Kim Hargreavesin Haven-huivi. Vähän yli puolet tehty, odottaa kevyessä marinadissa, että lanka lakkais pölisemästä. Siihen asti metsästämme kennelimme kasvatteja jokasesta mahdollisesta nurkasta ja kolosesta.

finished quickly 003

finished quickly 004

Wham bam thankyou lamb! sekä nappilistallinen pipo. Tehty 7.-8. huhtikuuta. Odottavat parempia kuvia. Saumaa tän viimesenki niitin valmistumiseen on, sillä kameran akku on jo latauksessa! Vaati vaan kolmen päivän harkinnan :).

finished quickly 002

Sama kohtalo on tällä pipolla, odottaa parempaa kuvaa. Hieno kukallinen kevätpipo, materiaalina melko paksu villa. Saattaa odottaa myös käyttöönottoa hetkisen :p.

finished quickly 001

Ja vielä Shetland Triangle. Alotettu 8. huhtikuuta. Tätä oon viime päivät kilkuttanu ku hullu, mutta eiköhän seki into tästä laannu piakkoin, kun kerroksella alkaa olla tarpeeks silmukoita. Kamena on kylläki ihanaa lankaa ja malli ihanan helppo - Elisa oli ihana ku lähetti sen mulle.

Ja jottei tekeminen loppuis kesken: http://neuleretriitti.blogspot.com/. What can I say, tuli visio :). Joka ilmeisesti on ollut myös pohjoisen neulojilla ja Kipakoilla. Ravelryssä on keskusteltu innokkaammin. En nyt mainosta sen suuremmin ku vähän jännittää, mutta tapahtuma on avoin myös blogittomille ja Ravelry-tunnuksettomille. Mää meen tästä järkkäileen vähän lisää.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköisiä pipoja :)

Oho, mie ku luulin oman tilanteeni olevan jo aika hälyyttävä ;D Sulla on melkoinen urakka edessä, jos meinaat tehdä kaikki loppuun asti.

Winter Wonderlandin palmikot näyttää kauniilta ja tuo Evening Stockingsien väri on ihana.

Mukavaa pääsiäistä!

Anna-Kaisa kirjoitti...

Hienoista aloitusintoa on kyllä havaittavissa, mutta onpahan vaihtoehtoja, joista valita :) Aina ei nimittäin voi huvittaa tehdä yhtä ja samaa työtä. Ja mikähän siinäkin on, että alottaminen on NIIN paljon kivempaa, jos vertaa vaikka päättelyyn ja saumojen ompelemiseen...

Neulomisintoa sulle! Kyllä työt valmistuu ajallaan (siis ne, jotka on valmiiks tarkotettu) =)

Sanna kirjoitti...

oh, kiva postaus, tää melkein kannustaa mua aloittamaan pari kutkuttavaa työtä lisää :)

tippi kirjoitti...

Täällä on jonkin sortin plää menossa niinikään. Neulomisenergiat ja -innostus tipotiessään :( Blogiinkaan ei ole ollut mitään kerrottavaa kuukauteen...

tippi

Miu Miu kirjoitti...

Uiui! Mitä ihanaisen väristä lankaa on sormikkaissa?

makepeace75 kirjoitti...

Huh, joku on ollut _ihan pikkuisen_ ahkerana.. :D Tyrkkää karva-Hargreaves pakastimeen, pitäisi kuulemma auttaa. :o) Ihanuuksia tulossa selvästi.

Markka kirjoitti...

Mä alotin kanssa shettiksen ihan riemuissani. Kuus tokan kaavion toistoa tehty, ei oo enää niin riemukasta.

uhoava gnu kirjoitti...

Musta on kanssa aivan ihanaa _aloittaa_ neuleita, vaikka eivät koskaan valmistuisikaan. Ja mitäs pahaa siinä on? Tärkeintä että harrastaessa on kivaa!

Tosi ihanan näköisiä alkuja!

Lotta kirjoitti...

Tess: juu, on karannu vähän mopo lapasesta :). Normaalisti mulla on kesken vaan joku neljä työtä. Kiitos toivotuksista, näin myöhässä ku oon liikkeellä, niin hyvää pääsiäisen jälkeistä aikaa sulle! =)

Anna-Kaisa: no nii'in, ei voikaan! Normaalisti mulla valmistuu työt paljon nopeemmin, jos mulla on mahdollisimman erilaisia juttuja puikoilla. Mutta nyt mä vaan alotan kaikkee...

Sanna: hyvä homma! Alota ihmeessä ;).

tippi: Mulla autto alkuun se, kun teki jotain neuleisiin liittyvää, muttei kuitenkaan neuleita. Vrt. parin kuukauden takanen silmukkamerkkimania. Mutta joo, mullaki vielä vähän plää, siks mä en saakaan näitä valmiiks...

MiuMiu: se on kirjopirkkaa, Pirkanmaan kotityön sukkavahvusta villa-nailonsekotetta. Saa varmaan vielä jostain nettikaupoista, Tampereen taitoshopissa ei enää ollu... on kylläki muita kirjopirkkoja ;).

makepeace75: njoo no en tiiä kuvaako sana ahkera tätä parhaiten... ;) Helposti kyllästyvä olen kyllä ollu, ja ehtiväinen :D. Kiitos vinkistä, lykkään mohairit pakastimeen.

Markka: jep, sama varmaan odotettavissa... nyt vielä ei sentään mee yhteen kerrokseen varttia. Se on niin rassaavaa.

uhoava gnu: aivan, siks mä alottelinki niin railakkaasti noita ku aattelin, että ei nyt oteta liikaa paineita. Nyt eivät vaan meinaa mahtua mihinkään :p. Mutta nautiskelen vuorollani jokasesta pikkusen.

Päivi kirjoitti...

Hee, eihän mun tilanne nyt niin paha ollukkaan! Jos sitä sittenkin vois alottaa vielä pari työtä lisää... ;)
(ja töiden jälkeen suunnitelmissa suunnistaa hankkimaan lisää lankaa... öh...) Puikot ei vain kohta enää riitä...

Mari kirjoitti...

Tuo kukallinen pipo on kaunis

Taija K kirjoitti...

Voi kuinka lohdullista lukea muiden keskeneräisistä, kun omatkin ahdistaa. Ihania töitä sulla on kesken, miks mulla on vain tyhmiä? ;o)

Samma kirjoitti...

Kiitos taas olkapäästä kommentin muodossa :)

Sun alotettujen saldo on aikas muhkea, mutta kuten sanottu, koko ajan ei vaan voi tehdä yhtä ja samaa juttua.