tiistai 10. helmikuuta 2009

Mikä on päivän väri?

Punanen on ollu mun lempiväri iät, ajat ja aina tasasin väliajoin se pulpahtaa pinnalle vaatteissaki. Asusteissa sen sijaan se on kestosuosikki. Joten eipä aikanaan tarvinnu kauheen kauan miettiä, mitä tekisin, ku Miäs toi mulle lepyttelylahjana 300g huovuttuvaa punasta villalankaa. Kassi kassinen!

new stuff 028

Ideana oli Booga Bag, mutta kun lanka oli semmosta Nallen paksusta, jouduin miettimään silmukkamäärät uusiks. Älkää kysykö, mihin päädyin, unhotin ja tuosta huovastahan niitä ei laske erkkikään :). Vielä tuosta uupuu vuori, aikomus on hyötykäyttää vanha pöytäliina, joka jossain bileissä unohtu pöydälle ja sai osakseen ilmeisesti rommikolaryöpyn...

new stuff 038

Niin ja sitte ompelin siihen kiinni tuommosen kirpparilta löytyneen virkatun pikkuliinan. Mulla oli aikomus kerätä niitä ja tuunata yks vanha talvitakki, mutta niiden hinta on noussu ihan pilviin! Kolme euroa ei sinänsä tietysti oo paljon, mutta 500% nousu kahden vuoden sisään pistää silti sylettämään. Ja silkkinauhoja piti saaha ehdottomasti, huovan ja silkin kontrasti on niin sikahieno.

new stuff 032

Kuvissa näkyvä pipa on myös uus, Soul Kim Hargreavesin kirjasta Amber. Tai no oikeestaan sitä on kyllä muokattu melko rankalla kädellä, ku lanka loppu kesken... täytyy tehä uus riittävällä lankamäärällä joskus, oli ihana malli. Ja jos en vielä oo tarpeeks hehkuttanu Kim Hargreavesia, niin täältä pesee: maailman kauneimmat mallit (no okei, tää oli subjektiivista), tosi hyvin kirjotetut ohjeet, ihanasti valokuvatut kirjat, nopeahko toimitus (viikko yleensä) ja ystävällinen palvelu. Sinnehän käy Visa Electron nykyään, ja kun punta on halpa... :)

new stuff 036

Tuommoseen riitti 82g Lanettia.

Ja sitten mun alko tammikuussa tehä mieli uusia lempisukkia. Nuo ne nyt ois :).

new stuff 022

new stuff 021


Jaywalkerit
taas, se on vaan mun lempparimalli raidottuvalle langalle. Näemmä saatavissa enää Ravelryn kautta tai sitte Grumperinalta spostilla, kun MagKnits koki kohtalonsa joku aika sitten. Näihin 83g Steppiä. Ja pipossa on 83g Isoveljeä, mutta siitä enemmän sitte ku oon saanu huivin ja lapasetki valmiiks (nimim. Kuulumisiin kahden vuoden päästä).

Ja viimeisimpänä jne: tässä tulee eilisillan suuri innostuksen aihe. Alotin koruaskartelun. Kaks kuukautta mietin, että ei mulla oo rahaa, sitte tajusin että no käytän koko ajan muutenki rahaa hömppään, miksen tekis sitä mitä haluisin. Marssin kauppaan.

new stuff 017

Siinä ois tommosia lasihelmiä ja siemenhelmiä ja vaijeria (oikeet termit kehiin sitte joskus :)).

new stuff 019

Ja korvikset samaan settiin - sitte joskus kun saan aikaseks jonku hienon huivin tummanpunasesta silkkivillalangasta (stashissa jo oottelemassa), multa puuttuu enää juhlamekko :). Ja kengät. Ja laukku. Meniköhän tässä nyt joku pointti...

new stuff 012

new stuff 011

Kaks rannekorua siemenhelmistä ja lasihelmistä, koska Suomalaisen kirjakaupan koruaskartelupaketissa oli tarvikkeet. Ja koska en malttanu lopettaa :).

new stuff 007

new stuff 008

new stuff 005

Kaulakoru siimasta ja lasihelmistä, mutta kertokaa nyt, mistä mä ton idean oon pölliny? Tein sen eilen ihan huumassa ja nyt alko tuntua, että en oo kyllä keksiny tota ite.

new stuff 004

Ja korvakorut sopii tähänki.

Huh! Olipas kuvia. Melkeen väsyttää. Mutta vastataan nyt vielä Mipen ja Mursuliinan haasteeseen: neljännen kuvakansion neljäs kuva ja selitys sille. Valitettavasti vaan mulla ei oo koneella oikeen muuta kun käsityökuvia ja tänki ootte varmaan nähny joskus aiemmin:

odd socks 005

Epäonnistuneimmat sukat ikinä. Ihan hirveet puikulat, en oo kertaakaan käyttäny. Ja pienijalkasille ystäville nuo taas on liian pitkät :p. Mutta kerrankos sitä haksahtaa Nancy Bushkin (ja minä... ) :). En nyt jaksa laittaa haastetta eteenpäin (anteeks, mutta minuu väsyttää ihan sikana, oli oikee liskojen yö viime yönä!), ottakee ken haluaa ja ilmottakaa mulleki jos otatte.

Hip hei, nyt postiin ja sitte Mariannejen + jäätelön kanssa sohvalle. Tänään(kin) rötvätään.

19 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Pikakommentti: Korut on ihania<3! Samoin punanen myssy ja laukku.

Hansu kirjoitti...

Ihania koruja ja pipoja :) oon kuullut yhden naisen suusta myös vastaavaa, että kuitenkin ne rahat johonkin menee. Tämä nainen törsää rahansa vaatteisiin ja kaikkeen kivaan. Ei tee käsitöitä ja oli tilaamassa multa neuletunikaa.

Naiset osaa perustella :)

Tui kirjoitti...

Ihania ihania!

Tytti kirjoitti...

Kiva veska, sain siitä ideoita oman huovutetun laukkuni koristeluun :)

Usimarjaana kirjoitti...

Ihan huippuja, kaikki!!

A-K kirjoitti...

Ihania koruja! ja pirtsakat villasukat!

AnniKainen kirjoitti...

Toiset ne on niin ahkeria! Tosi kiva kassi ja pipo ja kaikki muukin :)

ammax kirjoitti...

Oi-joi... niin paljon ihania juttui et ihan hiljaseks vetää ihastuksesta!!!

Unknown kirjoitti...

1) Laukusta tuli aivan älyttömän hieno.
2) Tulihan niitä korujakin sitten. :D Hienoja ovat. Tuosta kaulakorusta, jonka tuttuutta ihmettelit: Tässä hiljattain oli (ehkä vieläkin on) samantyylisiä koruja melkein joka korupisteessä. On varmaan kaunis malli jäänyt takaraivoon kummittelemaan. :)
3) Aikaisemman postauksesi piposta ja ranteenlämmittimistä innostuneena tilasin itselleni 2 kerää samaista lankaa (kun Sokkarilla oli Novitan langat 15% alennuksessa...) :D

:)MM

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Iiihana tuo laukku!
Ja muutenki oot ollu ahkerana :)

Markka kirjoitti...

Mä oon kerännyt muutaman vuoden pitsiliinoja ja käyttänyt niitä koristeena, tarkoitus myös tehdä isompi projekti niistä.
Mutta oon huomannut ihan saman! Ihan törkeesti noussut hinnat, ennen sai eurolla ison kasan.
Mun onni on ollut uusiokeskuksen löytäminen. Sinne päätyy usein esim. kuolinpesistä ne mitä jää sukulaisten rohmuamisen jälkeen...
Iso kasa pitsiliinoja siis! Eikä maksa juuri mitään.

Tulipas kirjoitettua romaani. Sit vielä, soma punainen setti!
Ihana myssy, rakastan.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kaikkea ihastuttvaa oletkin ahkeroinut :)

Pikku pikku kirjoitti...

Kaikkia hienouksia oot tehnyt, ihanan runsas postaus! Oikein ihana laukku ja korut ja kaikki!

Niina kirjoitti...

Ootpa taas ollut ahkera-Liisa! :) Yhdyn täysin edelliseen puhujaan Kim Hargreavesiin liittyen, ihania malleja ja kauniita kirjoja on. Ja vielä: tyylikkäitä koruja! Hyvä sä :)

ColibriDreams kirjoitti...

Laukku on tosi söpö!

Hyvin olet miehen kouluttanut, kun osaa tuoda lankaa lepyttelylahjaksi!

Lotta kirjoitti...

Samma: kiitos tsempistä :).

Hansu: juu, näin se menee ;). Mulla on itse asiassa yks ystävä, jolle aina soitan, jos iteltä loppuu perustelut kesken, se on ihan mestari... :)

Tui: kiitos kiitos :)

Tytti: kiitos vaan, jään oottelemaan sun versiota!

Usi: tackar!

Anna-Kaisa: kiitos paljon :). Villasukat jotenki jää väsyneehkön ilmeen ja verkkareiden varjoon, mutta oikeesti ne onki kyllä ihanat :D.

AnniKainen: salaisuus on vetkutella viimeistelyn kanssa ja sitte esitellä kahen kuukauden tekeleet kerralla ;).

amma: kiitos vaan kommentista, kiva ettet jääny hiljaseks :).

Minna: 1) kiitos! 2) Juu tuli ja loppua ei näy... ;) Voi hyvinki olla, että oon vaan ihan koruliikkeestäki bongannu ton mallin, mutta jotenki noi vihreet helmet siimassa tuntu yhtäkkiä soittavan kelloa... tai sitte vaan kuvittelen. 3) Uu, jään sitte odottelemaan sun versiota! Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että peukkureiästä ei sitte kannata tehä liian tiukkaa.

Anu: kiitos, siitä taitaa tulla munki lemppari :).

Markka: joo, se on jotain ihan huikeeta! Kaikista likasistaki kiskotaan hurjia summia. Mutta kiitos vinkistä, täytyy kattella Tampereelta jotain vastaavaa keskusta... Kiitos kehuista :).

Lettu: kiitos :). Ne kieltämättä näyttää aika hyviltä näin yhteen postaukseen ympättyinä!

Relli: kiitos ja hyvä jos tykkäsit, aloin jo loppuvaiheissa miettiä, että jaksaako tätä kukaan :).

Niina: kiitos paljon! Ja hauska tavata kanssa-fani :).

ColibriDreams: olisinki, se oli yks ainoo kerta ja tosi iso riita ;).

mursuliina kirjoitti...

ihania punasia asioita! ja koruja nammm. ne mun silmukkamerkit saapui jo eilen!! vähänkö ihanat. tuli niin hyvä mieli niistä. juur sellaiset niiten pitikin olla :) värikkäät ja hyvänmieliset ja lisäksi siellä oli kai aamiaiseksi tarkoitettu karamelli ;)

Heidi kirjoitti...

Oletpa ollut taas ahkera! Ja aivan ihania neuleita ja koruja! Suosikki on tuo punainen pipo, ja värikin on juuri oikea =).

hiisa kirjoitti...

Vähänkö sä oot ollut ahkera! Ihania oot saanut aikaiseksi.