perjantai 6. helmikuuta 2009

Kattokaa mitä mulla on!

Tää SNY-juttu oli ainaki kolmanneks paras idea ikinä! Sain ekan pakettini tänään ja ekat kommentit meni näin: "Ihana, ihana... Uu! Uu! Uu!" Kiitos siis Snyykkelini :). Tästä postauksesta tulee nyt ihan pelkkä heruttelupostaus, mutta kieltäydyn kaikesta vastuusta, mikäli joku kokee pakottavaa tarvetta juosta (netti)kauppaan ;).

look what i got! 005

Yhteispotretti (voi mihinkähän mä joudun sitte ku meillä ei oo enää tota pianoa, missähän mä sitte kuvaan herkut...)

look what i got! 006

Huivilankaa, ihanaa! Tästä tulee joku Villapallon kolmiohuiveista, tarkkaa valintaa en vielä ensihuumassani pystyny tekemään :).

look what i got! 007

Ja sitten ihanaa suklaata - huomatkaa, kuinka narkkarin kädet jo tärisi... :D

look what i got! 010

Ja tuommonen äärettömän kätevä silmukanpidin, mä _vihaan_ poimia silmukoita apulangalta, tää on ihan paras <3.

look what i got! 009

Ja vielä kaiken kruununa ite tehty kortti, josta tää tärrä ei saanu enää kuvaa. Mutta se on kovin kaunis, uskokaa minuu.

Huoh. Ja sitten jatkuu :).

look what i got! 004

look what i got! 003

Eli syy siihen, miks edellisessä postauksessa oli rahapula :D. No ei vainenkaan. Ilu diilas nämä niin ystävällisesti ja NOPEESTI, että minen voi ku suositella ihan kaikille. Ja kattokaa nyt noita herkkuja! Tai älkää kattoko jos ei oo rahaa, kiusaus voi olla ylivoimainen... ;)

Kaikki silmukkamerkit tosiaan varattiin jo, kaikkien varaajien kanssa oon ollu yhteyksissä ja yli puolet on jo lähteny Kustin matkaan. Olin aika pyörällä päästäni ku kattelin, mitä vauhtia niitä varattiin, ja edelleen mitä nöyrimmin otettu. En aio tehä näitä postauksia hirveen usein, on kuitenki mukava pitää tää mahdollisimman epäkaupallisena paikkana (jos ei noita maksamattomia mainoksia oteta lukuun :D), mutta multa voi tiedustella merkkejä, jos tulee tarve. Seuraavan rundin uskallan tosin alottaa aikasintaan maaliskuun alussa eli silloin, kun muutto on jo takana. Nyt sovitut tilaukset on eri tietysti eri juttu.

Ai mutta niin! Mulla on yks hyvin vaatimaton valmistunukki esiteltävänä:

look what i got! 011

Suuresti kammotut lapaset valmistu ja päätin kuitenki olla laittamatta niihin nappeja koristeeks. Pipo on jo niin kirjava, että lapaset on paremmat yksvärisinä. Tuli pikkusen isot tällä kertaa, mutta mahtuupa sormikkaat alle (lämpimin kombo ikinä, kestää paukkupakkasetki). 70g meni vuosikerta-7veikkaa - muuten äänekkäin ikinä kutomani tapaus :D. Semmonen saundi kun pakkaslumella ois kävelly. Melko huvittavaa, vaan onneks sitei tarvi enää kuunnella :).

No mutta nyt mä meen ja syön sen suklaan :). Mukavaa helmikuista talvipäivää kaikille!

7 kommenttia:

sny kirjoitti...

Onpa ihnaa että pidit lähetyksestä, itsekkin ihastuin tuohon silmukkapidikkeeseen piti ostaa itsellekkin.
noista langoista tuleekin varmaan ihana huivi.
Niin tekis mieli itsellekkin ostaa samat langat :)

paperisydän kirjoitti...

No olipas tässä herkkuja vaikka mitä :) Kivat lapaset!

Usi kirjoitti...

Menehän hoitamaan tärrä pois :) Kyllä noita katsellessa alkaa itsekin tärisemään... Harmittaa vähän kun jätin sny-kierroksen väliin.

Mari kirjoitti...

Ihanan lähetyksen olet saanut! :) Kiitos muuten ideasta kuvata pianon päällä! :) Olen kyllä joitakin ristipistotauluja kuvannut pianon päällä tummaa taustaa vasten, mutta tuli tässä heti idea kuvata jotain lankanyssäköitä vaikka koskettimien päällä... :) Joten jos sellaisia kuvia ilmestyy blogiini, niin tiedät sitten, että olet ollut inspiraationani. ;) Hyvää viikonloppua!

Anni kirjoitti...

UUuuu toi on superhyvää suklaata, aivanparasta, vaikka idea suolasta suklaassa tuntuukin ensialkuun aika häiritsevältä.

No se Laminarian alku, hyrr, ei tod. oo nätti. Kun selvitän et toimiiks toi ni kirjoittelen modaukset ylös :)

lettu kirjoitti...

Ihastuttava sny lähetys :)
Voi että, minäkin oon ihan heikkona Ilun puodin lankoihin. Liian helppoa tilata, liian nopea toimitus ja liian ihania värejä *virn*

Lotta kirjoitti...

sny: osta pois vaan ;). Ihanan pehmeitä olivat.

paperisydän: oi, vastavierailu! :) Kiitos lapaskehuista, on ne tosiaan aivan kelvot vaikka ovatkin aivan tavalliset.

Usi: tärrä hoidettu ;). Mä olin vähän arvelevainen ilmottautumislomaketta täyttäessäni, mutta oli tää kyllä hyvä päätös! Nythän on tulossa se suomalaisten Ravelry-vaihtoki, jos olit räveltämössä mukana, niin ehkä siitä sais korvikkeen?

Mari: ole hyvä vaan ideasta :). Ite keksin sen joskus ku pianonpäällinen oli suurin piirtein ainoo siisti paikka koko kämpässä... mustavalkoset koskettimet tekee kyllä hienon taustan.

Anni: joo niin oli! Suola+pistaasit=autuutta. Kiitos hirmusti jos jaksat kirjata modailuja ylös.

lettu: joo, mua vieläki hymyilyttää ku kattelen noita kuvia :). Ja hauska kuulla kanssarikollisesta! :D