sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Välisoitto

Huomasin toissapäivänä, ettei täällä blogissa oo pitkään aikaan esitelty mitään hienoa valmistunutta. Asia täytyy korjata ja korjataankin:

interlude 015

Vähän aikaa enää - jos 2/3 tuli kahdessa päivässä, niin ei loput voi hirveen kauaa kestää :). Shalom (pdf) tästä on tulossa. Toivotaan, että tulee ihana.

Syy valmistumattomuudelle on yleinen blaah, joka tosin vaikuttaa pikkuhiljaa olevan ohi tältä erää. Tai no, on mulla kyllä ollu leffa- ja neulomisaikaki vähän kortilla, Miäs päätti kumppaneineen lopettaa niiden firman toiminnan, kun eivät päässeet yhteisymmärrykseen tavotteista, ja lohtushoppas tämmösen.

interlude 014

Oon hiljaa ittekseni miettiny, että meidän uudet naapurit tulee varmaan rakastamaan meitä, sillon kun ei kuulu leffojen tunnusmusiikkeja tai TUTUTUTUTUTUTUTUTU millon mistäki sotapelistä (volyymit kaakossa tietenkin), ne pläiköö rumpuja ja hoilaa mikkiin.

Oh, well :). Päätämme tämän lyhyen väliraportin pieneen teaseriin lahjasta, jota ei oo vielä annettu:

interlude 004

sekä pieneen herutteluun (tästähän alkaa tulla jo tapa):

interlude 001

Elämäni ensimmäinen blogiarpajaisvoitto, Elisan blogista <3. Herkkuja, Shetland Trianglen ohje (ajatustenluentaa!), Kamenaa ja Elisan ite tekemät korvikset, ihanista ihanimmat. Olivat muuten jo korvissa kaverin synttäreillä, esittelin niitä jokaselle, joka suostu kuunteleen :).

interlude 002

interlude 010

Tämän viikon virallinen ihquhöNppä, Kirsin ystävällisellä avustuksella (minä olin voittava osapuoli muuttokaaoksen taltuttamisessa, köyhdyinki vaan hyvin kohtuullisen summan).

interlude 012

Ja jotakin, mikä piti ostaa ihan sen takia, että tuli kaupassa mieliteko ja meinas hihitys päästä ku ajattelin, kuinka höpsöä sen toteuttaminen olis. Rakastan suklaarasioita, ne on niin lähellä luksusta ku mun budjetilla pääsee. Alla oleva yksilö oli erittäin tasapainoinen ja mieluisa (nyt vähän toispuoleinen, mutta edelleen mieluisa), Fazerin Talvi, suosittelen.

interlude 008

Pyyhkikää kuola ennen ku se ehtii näppäinten väliin... ;)

6 kommenttia:

san kirjoitti...

Aivan ihanat korvikset! Tosi muhkea arpajaisvoitto, oli varmaan mahtavaa avata pakettia.

Suklaata... Mä en saanut tänä vuonna juuri ollenkaan suklaata jouluna, olin vähän järkyttynyt.

Lotta kirjoitti...

San: no en minäkään! Tai siis Miähen piti ostaa mulle jonkun verran (paljon), mutta unohti... Oon kyllä ehkä saanu sen vajeen jo paikattua joulun jälkeen ;).

Hansu kirjoitti...

Ihania palkintoja :) ja neuleitakin näkyy! :D

Samma kirjoitti...

Upea voittopaketti! Ja neuleet näyttää herkuilta.
Neulepläähinselätysneuvoja voipi laittaa tulemaan tähän suuntaan ;)

Lotta kirjoitti...

Hansu: joo oli, piristin varmaan postimiehenki päivää kiljumisellani... ;). Lisää nähtävää seuraavassa postauksessa.

Samma: neuvo on tehdä iteltään salaa aina pari kerrosta eteenpäin ja sitte yhtäkkiä huomata, että hei, täähän on melkeen valmis. Sitte on enää päättely... :p

Usi kirjoitti...

Uuh... slurps!!