lauantai 3. tammikuuta 2009

Suloinen arki

Olipa kiva, että oli joulu. Mutta onpa kiva, että arki taas alko. Oma sänky, oma sohvannurkka, oma viltti, omat dvd:t. Oma tupa, oma lupa. Rutiinit! Mahdollisuus kattoa alusta loppuun asti se leffa, joka kiinnostaa. Aikaa kahdestaan Miähen kanssa. Mutta kylläkin vähemmän seuraa ja vähemmän ihania lapsia.

Viimenen (siis ihan viimenen, viime postausta ei lasketa :p) joululahjaki tuli vihdoin valmiiks. Eikä tää oo ees ollenkaan ennätys, toissavuonna annoin viimesen lahjan lokakuussa.

gifts and such 004

Dropsin Alpaca oli riittosaa ja silkkisen pehmosta, mutta nenääkarvaavaista ja mustana ihan mahdotonta neuloa pimeällä. Minkä ehkä joku hivenen harkitsevaisempi ois voinu arvataki... Miähen veljen lapiokäsiin tuli kynsikkäät piirun yli yhdestä kerästä, saiskohan lopuista 47 grammasta itelleen sormikkaat? Alpakan lämpöominaisuudet houkuttaa niin paljon, että oisin valmis taistelemaan mustanki langan kanssa uudelleen. Ja kynsikkäätki kuitenki onnistu, se otti vaan aikaa.

Myös omat joululahjat oli varsin onnistuneita. Ja niitähän oli itse asiassa aika paljon, näin ku alko niitä kuvailemaan. Ens vuonna avaan kyllä kaikki vasta aattona (niivvarmaan).

gifts and such 010

gifts and such 013

gifts and such 014

gifts and such 015

Suklaat on jonneki hävinny. Varmaan tonttu söi.

Ihanaisia on myös aikoja sitten Priimasta diilatut ja nyt saadut langat (ne on jo kertaalleen otettu langavarastonvähennyslaskuihin mukaan, ei se haittaa! saa sitä vähän!). Taitaa muuten siitä tasapainohermon tulehduksesta olla jääny jotain muistoja, kuvia on melko vaikeita saada onnistumaan ku heiluu ku heinämies :).

gifts and such 006

gifts and such 007

Parhautta on silti neuloa taas ihan just sitä mitä huvittaa. Vaikka n:nnet sukat itelle, jos tahtoo. Tai aivotonta ranteenlämmitinputkiloa, jos siltä tuntuu.

gifts and such 008

gifts and such 009

Nyt tuntuu siltä, että vois olla aika sukankutimen ja päivän kuudennen teekupposen. Sekä hömppäleffan, hömppä on hyvästä.

8 kommenttia:

Sire kirjoitti...

Silmukkamerkit ja suklaa tulivat perille. Kiitos! Suloista arjen jatkoa sinulle!

mursuliina kirjoitti...

voi sä sait myy-mukin ja kupon! mä sain nipsu-mukin :D ihanan näköinen pitsimuistikirja.

Niina kirjoitti...

Samaa mieltä - onneksi Arki tuli (vielä kun jaksais ton loppiaisen lusmuilla, heh), ja ennen kaikkea egoistinen lopputalvi Omille Neuleille :)

Mamselli Hoo kirjoitti...

Sä olet niin sisäistänyt parhauden: teetä, hömppää ja neule! Hömppä on ihmiselle hyväksi.

Pitsimuistikirja on suloinen. Toivottavasti siihen tallentuu paljon Hyviä Ajatuksia ja Asioita.

Samma kirjoitti...

Sä olet ollut tosi kiltisti, kun olet saanut noin ihania lahjoja :)

Teetä, sohva, neule ja leffa = autuus.

Oikein mukavaa alkanutta!

ColibriDreams kirjoitti...

Hienoja lahjoja! joululahjaneuleiden antamien on kyllä kivaa (vaikka niiden tekemiseen välillä voi kyllästyä), mutta kyllä silti on taas ihanaa neuloa itselle. Ja juu'u, hömppä on hyväksi, ainakin välillä.

Tiina kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut!Sul on "syötäviä" lankoja ja ihanat noi vihreet helmet.Hyvää alkanutta vuotta!

Lotta kirjoitti...

Sire - tack, hyvä että vihdoin sait ne *blushing* ja mukavata arkea sinnekki!

Mursuliina - juu mä toivoin tota kuppia ja lautanen tuli kaupan päälle :). Ihana aamiaissetti. Pitsimuistikirja taas on mun vanhan ystävän tuunaama, oikee aarre.

Niina - loppiainen lusmuttu, egoistishenkinen lusmuaminen jatkuu :). Eka villatakki jo alotettuna ja siitä saattaa tulla melko fantsu!

Mamselli Hoo - niin on, kovasti hyväks! Kaikkien murheellisten pitäis vaan kattoo hömppää ja nähdä valo ;). Muistikirja vielä oottelee tarpeeks arvoisaa sanottavaa (tai piirrettävää, tosin en kauheen hyvin osaa piirtää). Ehkä sen vois omistaa käsityöjutuille...

Samma - no sitä kyllä oon ollu :). Hyvää alkanutta myös sulle!

ColibriDreams - saatatki olla kaukasin mun lukijoista, hurjaa! Aloin vastavuorosesti sun stalkkeriks :). Ja niinpä, vaihtelu virkistää.

Tiina - juu niin on, harmi vaan ettei niitä voi syödä pois näin muuton alla ;). Hyvää alkanutta vuotta myös sulle!