tiistai 16. joulukuuta 2008

Väliaikais-raajanlämmitinralli

No niin. Päätin, että on kuitenki melko tylsää olla bloggaamatta kolmeen viikkoon, joten tässä on viimeaikaisia tekeleitä. Ainaski neljä taitaa olla vielä puikoilla, mutta olkoon tää väliaikatiedote. Osa on joululahjoja, osa kuuluu suurehkoon lotanlämmitinprojektiini, mutta koska olen hyvin salaperäinen ja ovela, en kerro mitkä on mitäkin :).

Sukat 2

Embossed Leaves socks, kirjasta Favorite Socks, 76g Nallea ja 3mm puikot. Henkilökohtanen ennätykseni: sukat kahdessa vuorokaudessa.

in progress 010

Ranteenlämmittimet pariks aiemmin valmistuneille sukkasille. 35g Nallea ja arvatenkin 3mm puikot. Malli omasta päästä, minkä huomaa erityisen hyvin koristereikien innovatiivisesta asettelusta :). Eli ette kato kieroon, jos ranteenlämmittimet näyttää paikoitellen vähän oudoilta.

in progress 008

in progress 009

127g Suupohjan kehruutehtaan Harmonellaa (mistä tätä vois saada lisää??), 3mm ja 3,5mm puikot. Mallikuvio on kirjasta The Ultimate Sourcebook of Knitting and Crochet Stitches, loppu "suunnittelu" omasta päästä. Huomaa päheät Simpsons-jalat! En oo ikinä saanu vastaavia katseita osakseni kun sillon, kun erehdyin laittamaan kauppareissulle nuo sukkikset samaan aikaan minihameen ja keltasen takin kanssa :).

leg warmers vol 2.0

Nämä on itse asiassa jo valmiit ja laitettu matkaan. Jälleen 3mm ja 3,5mm puikot, Nallea meni 133g ja malli on identtinen edellisten kanssa.

in progress 006

in progress 007

Lievää toistoa havaittavissa? :) 3,5mm puikot ja 112g Nalle Four Seasonsia, joka oli joululahja rakkaalta aviomieheltäni. Hitto, joskus seki osaa yllättää, en ikinä ois arvannu :). Paketissa oli myös Twiningsin Apple, Cinnamon and Raisins -teetä, jota voisinki itse asiassa pian hakee juotavakseni...

in progress 004

Ja vielä viimenen, 88g raidallista 7veikkaa ja 3,5mm puikot. 12 silmukkaa puikoilla, kantapää vahvistamaton (toista kertaa elämässäni, jännitys kestävyydestä on melkeen kuolettavaa... not).

Noh, tämä oli hyvästä. Mähän oon saanu aikaan vaikka mitä. Ei harmita ihan niin paljon se, että tasapainohermon tulehduksen takia en pysty nyt neulomaan ku just ja just sileetä oikeeta pyöröneuleena. Oon aina epäillykki, että maailma pyörii mun ympärillä, ja nyt se näyttää saaneen vahvistuksen... :p Niin että tämä oli täysin oikeutettua:


Kaksi joululahjaa minulta minulle. Ei millään tavalla tarpeen ja aivan ihanat :).

5 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Noi korvarallit on kammottavia. Mulle iski joku kalkkikikkarejuttu tasapainoelimeen kesken työpäivän. Luulin kuolevani. Mutta sitten vaan kuljin muutaman päivän tuettuna ämpäri kädessä (heti jos silmiä edes ajatteli liikauttavansa, alkoi huipata ja ouksettaa). Grrr.

Mä saatan melkein arvata, mikä on sulle ja mikä muille...

Niina kirjoitti...

Nice to have you back! :) Ootpa ollut ahkerana, hyvä sä!

hiisa kirjoitti...

Pikaista paranemista!

heidi kirjoitti...

Mitä, ootko saanut joululahjat jo?! Itseltäsi ja mieheltäsi. (Ja onko multa mennyt jotain ohi... oliko se mies vähän aikaa sitten vielä poikaystävä ja yhtäkkiä nyt aviomies? vai olenko kuvitellut vaan?)

Lotta kirjoitti...

Kirsi, mä en sentään luullu kuolevani ku vaan pyörtyväni :D. Mutta oli se kamalaa. Ja hetken aikaa piti muuten tavata - luin ensin, että kuljit ympäriinsä ämpäri päässäs...

Niina, juu tää oli oikeen tämmönen grand comeback ;).

Hiisa, tackar, parempi on jo :).

Ja Heidi, joo mä oon niin malttamaton... :) Miäs on ollu avioMiäs ihan koko blogin olemassaolon ajan ja ennen sitäki, olin 22-vuotias ku mentiin naimisiin. Mutta en tiiä, että onko sulta sen kummemmin mikään menny ohi, en mä siviilisäätyäni täällä vissiin aiemmin oo tarkentanu :).