sunnuntai 24. elokuuta 2008

Sekalaista seurakuntaa

Ei oo kyllä koskaan ollu hetkessä eläminen niin helppoa ku viimesenä puolenatoista viikkona :). "Ai nyt se nukahti, no jos oon nopee niin ehdin kutoo vähän!" Valmistuneet työt on kaikki pieniä ja yksinkertasia, sellasia mitkä voi nopeesti laskee käsistä tarvittaessa. Mutta ensin kuitenki vielä etsintäkuulutus: Kuka lähtis mukaan kolmanneks laittamaan hyvää kiertämään?
Vuosi aikaa tehdä kolmelle mukaanlähtijälle jotain pientä ja palkkioks saa multa jotain pientä samoin vuoden sisään. Lisätietoa edellisessä postauksessa.

stylish, eh?

Ihan ekana valmistu työkaverille häälaukku, samana iltana kun Mursu oli tullu kotiin ja nukku tokia (vai kolmansia) uupuneita nokosiaan keittiön astiahyllyssä. Työkaveri oli juhlissaan väen vängällä halunnu ottaa laukun kuviinki mukaan, eli voinemme todeta sen onnistuneen :). Materiaalina kaksinkertanen morsiussatiini, kirjailuissa kaks eriväristä silkkinauhaa ja neljä pientä lasihelmeä. Sivuissa on nepparit, jotka pitää sen tuommosessa mallissa, pohja on neliön muotonen.

Toka työ oli nuo lapaset, 7 veikkaa 83g, varressa 4mm sukkikset ja teräosassa 3,5mm. Puikolla 10 silmukkaa, itelle muistiin koska nää oli nyt ekat ite neulotut lapaset, jotka sopi. Menevät täydentämään aiemmin valmistunutta settiä.

jupiter socks

Joka naisella pitää olla oikeus yksiin rumasukkiin ja nää on nyt ne mun :D. Kuolasin tota lankaa puolisen vuotta Merletossa, kunnes sen viimeinki rohmusin. Neuloin naurettavan jännittyneenä ja ihastuneena ja nyt oon niiin tyytyväinen :). Nämä oli kolmas valmistunu työ, alotettu Tallinnan matkalla. Refia 4-fädig Galaxy Color (väri Juppiter - kunkkuplaneettaki vielä), menekki 54g ja 2,25mm puikot. Yllättävän vähän meni lankaa, jos varteen ois laittanu vaikka 5 krs eikä 20 niin ois varmaan yks kerä riittäny. Tosin nyt mulla on pulma, että mihin mä sen melkeen täyden kerän lykkään, voi olla hieman liian galaktinen meininki muille ku tälle näppäimistön takana istuvalle pöljälle :).

baby legs - really!

Ja nämois baby legsit eli säärys-reisittimet veljentyttärelle. Tai pitkäkätisen ranteenlämmittimet, jos täti arvioi yksvuotiaan säihkysääret väärin. Tai säärystimet sitte ku neitonen on kasvanu sopivasti. Hyvin monikäyttöset, pitäsköhän enemmänki neuloa pelkkiä putkiloita =). Materiaalina vanha merinovillanen Wool 63g, puikkoina arviolta 3mm (otin vaan näppituntumalla sopivat puikkolaarista).

Ja koska tää postaus on nyt muutenki ihan sillisalaattia, niin ympätään vielä pari kuvaa Mursuisesta mukaan.

not always sleepy, just hard to catch on film

Ihan aina ei nukuta...

a nice cave to sleep in

... mutta kuvat kuitenki onnistuu parhaiten puolitajuttomassa tilassa kun pieni ruttukuono on ees hetken paikoillaan :). Lisää kuvia Miähen galleriassa sekä omassani . Vielä vähän ujostuttaa täyttää postauksia näillä kun aihepiiri kuitenki on käsityöt, mutta tuoltapa niitä voi kurkkia. Ylpee emonen ei voi olla mainostamatta :).

12 kommenttia:

mirzu kirjoitti...

Voi luoja, se on söpö! <3

Anne K-R kirjoitti...

Hän on tosiaan ihan mahdottoman söpö. Tekis mieli vähän lässyttää... :-)

Esikko kirjoitti...

Voi hyvät hyssyrät, miten suloinen blogikoira tänne on ilmestynyt.

Samma kirjoitti...

Kivoja valmistuneita :) Ja Mursu on söde :)

laura koo kirjoitti...

Voi mikä muru, klikkailin hihkuen kaikki kuvat läpi ;)

Hienoja sun neuleetkin ja tekemäsi häälaukku, mut nää viimeiset linkit vaan veivät kaiken huomion..

Vilma kirjoitti...

Aaawww!!! Suloisin mursu ikinä! :D Toi vika kuva on niin hellyttävä, pennut tosiaan voi nukkua ihan missä vaan kun väsy yllättää. Sulo!

mamselli hoo kirjoitti...

Voi sulomursua...Vaikka oli tekemäsi häälaukkukin viehättävä! :)

Lupauduin laittamaan hyvän kiertoon.

Memmu kirjoitti...

Miten yksi voikin olla noin lutuinen...!!!

Monna kirjoitti...

Ryhmänvetäjäksi joo, tai kurssilaiseksi, jos ei muita ilmesty paikalle :) Ja tää järkätään tässä meillä Petäjävedellä, asukkaita 3800 :) Kolmas kerta kaikkiaan, mulle toka.

mursuliina kirjoitti...

tarvitaanko vielä hyvän kierrättäjää? mä voin kierrättää!! ja mikä hurmaava otus :D

mamselli hoo kirjoitti...

Lotta, en löydä sähköpostiosoitettasi täältä - olenko tilapäissokea? Mutta minulle voi laittaa spostia: mamselli.h miu gmail.com

Vihreä on lempiväri. :)

santra kirjoitti...

Kyl määki ottasin tommosen häälaukun kuvaan mukaan ja ihan naaman viäree ja jos sais tommosen Mursun kainaloo nii mikäs sitä ois ollessa. ;)