maanantai 4. elokuuta 2008

Lisää jaettavaa hyvää (PS keltainen+valkoinen)

Eipä oo vielä koskaan ollu otsikon keksiminen näin vaikeeta. Miten yhdistää sukat ja vaihto/kiertotempausjuttu? (varsinkaan kun ei keksi ees järkevää nimeä jälkimmäiselle...)
---
ja edit: sukkien malli... en turhaan ollu väsyny kirjottaessani - kiitos Mira ku kysyit
---

Pökkelö olo on vieläki kun viime yön sain nukkua 3x2h pätkissä (mahatauti jälleen, säästetään tällä kertaa yksityiskohdat), mutta päivitetään nyt silti. Menee samanlaisella flow'lla kun työpäivä - vähän pelottaa mitä kaikkee asiakkaille oon tänään sanonu. Ainaki meinasin suuttua yhelle sedälle kun se soitti meille täysin väärästä lehdestä ja sitte alko inttää vielä että "Älä sano että voit soittaa! Sano että soitat! Se on eri asia!"

Nomuttaasiaan: nämä sukat valmistu torstaina 31.7. ja on siis satsaus Project Spectrumiin.

a little side view

Gentleman's Socks in Logenze Pattern Knitting Vintage Socksista, Fortissima Sockaa 132 g, puikot yläosassa 2,25mm ja alaosassa 2mm. Ne istuu kun - öö - hanskat. Palautti mun uskon Nancy Bushiin, ja saanen sanoa, että kaksien puikulasukkien jälkeen se oli jo koetuksella.

my very own keyring

Ja se toinen :). Alkaako ehkä näkyä, että Project Spectrum kyllästyttää? Nallea 2,75mm puikoilla, varressa 24 silmukkaa. En jaksais enää neuloa mitään niin että joku ois joku ulkopuolinen pakko, tekis mieli jättää lilat, mustat ja siniset sukat vallan tekemättä... Varsinki ku alkaa olla jo hankalaa löytää niille ottajia. Tai minen ainakaan enää keksi.

MUTTA SITTEN SE JAETTAVA HYVÄ. Ei se suinkaan ollu noi sukkakuvat, niin köyhää ei ihan vielä anti oo :). Ilmottauduin mukaan Hyvä kiertämään -tempaukseen Pilvin blogissa ja senpä takia kolme tähän postaukseen (ensin) halukkaaks ilmottautunutta saa multa jotain pientä itte tehtyä. Ehtona on tehdä ite sama kolmelle muulle. Ja tekeleet pitäis postittaa viimestään heinäkuussa 2009. Anyone?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, komeet sukat!! Mikä malli, mistä ohje löytyy?

Mira

Vilma kirjoitti...

Nätit sukkaset ja näyttää istuvan kuin valetut. Väri on ehkä paras mahdollinen. ;)

En ilmoittaudu olemaan hyvänjakaja, koska pelkään paineita ja perfektionismin puremaa. En myöskään osaa itsenäisesti määritellä mikä on tarpeeksi isoa ollakseen pientä ja päinvastoin, joten alkaisin varmaan tuskassa vääntää jotain pitsihuiveja tms. muuta helppoa ja nopeeta, hohhoi. :P

Jatkan siis turvallisen itsekkäällä linjalla, vaikka sun pieni itsetekemä yllätys kyllä houkuttaiskin... ;)

cica kirjoitti...

Voisin tulla mukaan tähän tempaukseen. :)

Jaana kirjoitti...

Ihanat ihanat sukat! Huisin hienot! Mä kanssa passaan ton haasteen, oon niin huono tekemään pienenkään paineen alla mitään luovaa...

Memmu kirjoitti...

Minen uskalla tuohon haasteeseen vastata, vaikka houkutusta olisi...paineita, aikatauluja - ei vain onnistu. Mutta sain juuri loman takia rästiin jääneet postaukset luettua ja taas oli kaikkea ihanaa ja inspiroivaa, ei vähiten kaikenlaiset pussukat. (Ja pussukat on käteviä, mutta mulle käy niin, että tyttö omii kaikki itselleen ja pitää sitten salaa yrittää hivuttaa niitä taas itselleen.) Ihan OT, sulla on kuvan perusteella tismalleen samanlainen kivellinen sormus tismalleen samassa sormessa kuin mulla.

Annika kirjoitti...

Kauniit sukat. Annoit minulle toivoa. Minulla nnimittäin on vain kerä tuota lankaa ja tarkoitus tehdä baijerilaiset. Näen jo painajaisia siitä kuinka lanka loppuu jo ennen toisen sukan kantapäätä. Mutta jos sinulla ei ole mennyt tuota enempää lankaa noin pitkiin sukkiin, niin jospa se minullakin riittäisi:) Kuten amerikkalaiset pateettisesti toteavat "you make my day:)

Annika kirjoitti...

Kiitos kommentistasi baijerilaisiin. Mulla on tuo fortissima tuollaista farkunsinistä, mutta kiitos kysymystä. Minä varmaan revin hiuksia tuon olympianeuleeni kanssa. No silla lailla saa lisäjännitystä elämään:) Jos kuitenkin menisi katsomaan sitä kärjestä aloitettavien baijerilaisten ohjetta...

Hansu kirjoitti...

Kaunista! Meinasin, että en uskalla ilmoittautua, mutta kun ei täällä ole vielä tarpeeksi ilmoittautuneita ja tuon pakettiroisten lähetysraja on noin. vuoden päästä niin taidan sittenkin uskaltautua ja en uskaltanut kiireen takia nyt SNY:hynkään niin sitten tähän! Eikö siinä oo tarpeeksi selitystä itselle....?

Hansu kirjoitti...

Ei ole vielä sitä kolmatta löytynyt näemmä. Tunnustusta laitoin sulle blogissani ja ilmoitin hyvän kierrosta jo etiäpäin.

mamselli hoo kirjoitti...

Jos se kolmas edelleen puuttuu, voin ilmoittautua, johan tässä on pitkään rohkeutta kerättykin... :)