lauantai 19. heinäkuuta 2008

Lohtua monessa muodossa

Miäs lähti purjehtimaan ja mä näköjään lohtushoppailen. Ahkerasti. Asian vois tietysti myös ajatella niin, että kun kissa on pois niin hiiri tanssii pöydällä, mutta uskon ensimmäisen tulkinnan olevan kotirauhan kannalta suopeampi :).
Myös Tapion kauppaan lähti tiistaina kimppatilaus neulovan ystävän kanssa, mutta tämä johtu siitä, että suuri lanka- ja kirpparimatka Helsinkiin kariutu mahatautiin. Mulle Kamenaa, Maijaa, Fabelia, Gjestalin Ullteppegarnia ja 15mm ja 20mm Dropsin puikot. Viimeks mainitut oli puolet Addien hinnasta (ainakin Merleton hinnoilla) ja aattelin, että niillä on joka tapauksessa aivan hirvittävä neuloa, aivan sama ovatko Addit vai jotku muut... Mutta sitä pakettia ei siis vielä oo kuulunu. Ja samoin Book Depositorylle lähti tilaus, Folk Socks ja joku halpa mallineulekirja olis tulossa. Kunhan ne tulee, huoh, oon jo ainaski neljä päivää oottanu...


Odotellessa valmistu tuommoset tossuttelu-tassuttelusukat. Nallesta, 3mm puikoilla, 80g ja fiilis ihan jees. Sävelsin omasta päästäni, mallineule ei sukkaan ehkä oo ihan parhaillaan, mutta kuvittelisin, että neuletakissa se näyttäis erittäin hyvältä. Ei siis ollenkaan menny hukkaan. Luonnossa tuo väri on jotain todella kaunista, vaikuttaa värjäämättömältä (on sen verran karkeetaki) ja sävyt vaihtelee todella kauniisti. Saatte nyt vaan luottaa mun sanaani, eihän kamera tietystikään sitä samalla lailla nää ku ihmissilmä :).

Myös allaolevan pöytäliinan viimeistely on tän päivän aikaansaannos, jouluna sen sain eli ei ottanu ku puol vuotta taas kaks päärmettä :). Sehän on mummin kutoma, pellavaa ja oletettavasti ite kehrätyistä langoistaki. Ihanan karkeeta, parissa kohtaa tikut näkyy selvästi. Suunnitelmissa oli kaikennäköstä muutaki ompelua, mutta ei vaan taas nappaa... ehkä inspiraatio iskee sitte puolenyön maissa, luvassa siis hyvällä tuurilla toinen postaus illanvirkuille. Erittäin hyvällä tuurilla, siis... =)

5 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Missä tuommosia nauhapaketteja myydään? Oon himoinnut hienoja nauhoja ja pitsejä, mutta ei oo tullut vastaan!

Oi, pellava on parasta!

kio kirjoitti...

hyvä lohdutussetti :) loman loppumisen "kunniaksi" tilasin ulkomailta 10kerää noron silk gardenia, tekee töihin lähdön vähän siedettävämäksi

Lotta kirjoitti...

Hansu, niitä on aina välillä Tiimarissa. Ne on tarkotettu skräppäykseen, joten niissä on vaan metri kutaki laatua, mutta kyllä siitä jo paidanhelman tai pussukoita koristelee. Mä niitä aina hamstraan ku niitä on :).

Ja Kio, sun setti oli kyllä ehkä vielä parempi ku mun :D.

WeirdRockStar kirjoitti...

Minä pidän tällaisesta lohtushoppauksesta.

Hansu kirjoitti...

Ai ihan Tiimarista. Sieltä en oo niin hirveesti noita nauhoja katsellut tai ostanutkaan..