maanantai 21. heinäkuuta 2008

Ihana! Ihana! Ihana!

Nyt ne tuli ne kaikki minun uudet ihanaiset! Olkaa hyvät ja kuolatkaa:


Fabelia, Maijaa, Ullteppegarnia, Kamenaa sekä jumalattomat halot. Repesin ku otin ne käteen eka kertaa.
Kirjaihanuuksia. Otin tuosta Big Book of Knitting Stitch Patternsista pari esimerkkiaukeamakuvaa, löytyy Flickristä. Sitä on nimittäin Amazonin arvosteluissa toisaalta haukuttu, toisaalta kehuttu. Kaavioissa on kuulemma virheitä, mutta kun kuvat on niin isoja niin luulis munki kokemuksella niistä selvittävän. Ja täydensi mukavasti mun Valittujen Palojen opusta (joka kyllä on mun lemppari). Ja Folk Socksiin ihastuin täysiä vasta viime viikolla ku selasin Ravelryssä (vaarojen paikka!).


Kaveri lähtee syyskuun lopussa New Yorkiin harjotteluun ja lupasin tehdä hälle Lily of the Valley Shawlin. Haaste numero uno lienee saada tuo kerälle...


Ja vielä ihanaisista ihanin, lainablogikoira, hoidossa meillä viikon, oma koti mun vanhempien luona. Kahdeksanvuotias, lievästi sydänsairas, täysin kaheli ja Ystävä. (kuva on Miähen ottama, se ottaa aina paljon parempia kuvia ku minä - kaikesta muusta paitsi langasta :))

5 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Ihania lankoja ja söpöliini blogilainakoiruus...:) Mitä meinaat tehdä noilla haloilla...? Ainakin tulee nopeesti valmista! :)

Lotta kirjoitti...

Niin eikö olekki :). Ostin nuo halot Twinkle's Big City Knitsejä varten, nähtäväks jää että kuinka monta neuletta ranteet oikeesti kestää... mutta oli ne hupaisat :).

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihana Ystävä teillä käymässä.

Onnea uusista langoista ja haloista!

Hansu kirjoitti...

Voi ihanuus ;)
Repesin tähän: "..ensimmäistä kertaa otin käteen..." Ei mitenkään kaksimielinen aamu mulla! Heh.

Tuo Ultimate on pakko saada kun siitä mainitsit!! Myös Ravelry on paha paikka ja välillä se on hyvä. Kun luulee jotain kirjaa sellaseksi, että se on pakko saada voi todeta Ravelryssa ettei siinä paljo mittää ookkaa ja käyttää rahat johonkin hyödyllisempään opukseen!

Lotta kirjoitti...

No hyh hyh Hansu! =) Ja kiitos vaan onnitteluista Weirdrockstar :).