lauantai 7. kesäkuuta 2008

Kaikkee kivaa

No ei vissiin löytyny sitä viime postauksessa kaivattua ajantajua! Eka kuukausi töissä meni ihan käsittämättömän nopeesti, hups vaan ja ollaan pitkällä kesäkuussa. Ja sitten kun vielä onnistuin jo kehittämään paineita päivittämättömyydestä niin eihän siitä bloggauksesta mitään tuu. Taivaalle siis kiitos Oi ihana turhamaisuus! -blogista, jossa Maria kirjotti postauksen kaikesta kivasta. Aivan, niin juu, bloggaaminenhan ei oo olleskaan hankalaa ja sen voi nimenomaan tehdä vaan kaikesta kivasta... joskus sitä kyllä osaa olla oikeen eebenpuupää =) (ja toim. huom. se on siis yks maailman kovimmista puulajeista)

Siispä tässä postauksessa on vaan kokoelma kaikkee kivaa. Aloitamme.


Mulla oli synttärit toukokuun lopulla. Se on oikeen kivaa. Itse asiassa se on meidän taloudessa vähintään toisiks suurin ja tärkein juhla vuodessa :). Juhlittiin sitä oikeen huolella ja vaikkei lahjoja pitäny tuoda, niin nuorempi isoveli vaimoineen oli tehny mulle oman Neiti Marple -kokoelman. 12 Neiti Marplea, hohoo! Kaikki on jo katottu :). Ja kolme käsityötä on tullu viimeistelyä vaille valmiiks niitä kattellessa, josko vaikka jo huomenna sais ne viimeisteltyä ja blogattuaki.


Ja kylläpäs muuten tuli vinkee kuvakulma kun heijastusta välttelin, huimaa suorastaan! :D

Lisää lahjoja! Koko ajan vaan kivempaa. Isompi isoveli vaimoineen puolestaan anto lahjakortin Akateemiseen, jonka tarkkaan harkiten käytin tuohon Best of Interweave Knitsiin. En oo aiemmin siitä niin innostunu, siinä on kivoja malleja mutta myös muutama ei-niin-kiva ja lisäks yks täydellisen käsittämätön ja jotenki sitä aina sivuuttaa ne, missä on liikaa ei-toteutettavia malleja. Mutta! Tossahan tosiaan on uudelleen julkastuna niitä IK:n Beyond Basics -tekniikka-artikkeleita, mikä viimestään oli se todellinen aarre, miks piti tuo saada. Olen tyytyväinen. Mun vanhimmat ihq-pihquiset ystävät taas lähetti tuon lehden...


... ja NAPPISIA! :) Järjestin ne hienosti väreittäin lokerikkoon. Ja kun innostuin niin muutaman parittoman napin ja ompelulangat ja nauhatki. Lisäks tuli vielä ei-käsityölahjojaki. Tää on silleen että oih! ja että voi-ei-teen-nyt-ois-tarvinnu-mutta-himpula-sentään-ku-ilahduin :).


Marpleja kattoessa alko hirvee sukatus, joka jatku vielä kokonaisen kymmenjaksosen pukudraaman (ah! se on niiin hyvä sarja!) ja kokopitkän leffanki verran. Eikä vieläkään ota laantuakseen. Siispä jatkanen noita Logenze-sukkia (Knitting Vintage Socksista) vielä toisenki leffan verran. Katseluilon tarjosi CDON, melko mitättömillä postikuluilla ja kolmen päivän kuluessa tilauksesta.


Ja vielä viimenen kivuus. Aattelin tehdä itelleni pussukoita, vanha meikkipussi alkaa olla jo niin nuhjunen ja lisäks tuntuu, ettei aamulla koskaan oo töihin lähtiessä ekalla oven avauksella sekä avaimet, työavaimet, lompakko, bussikortti että puhelin samaan aikaan mukana. Sommittelu on ehanata, vielä ku sais ne ommeltuaki. Värit on vähän pyllylleen, mutta korjataan se sitte ku näytän valmiit tekeleet.

Että eiköhän se tästä taas ala. Keskeneräsiä töitä on 11, oon tän kuukauden aikana vaan alottanu kaikkea enkä saattanu mitään päätökseen :). Mutta pakostiki pian jotain alkaa olla julkasukunnossa, ja sitä ennen niitä voi halutessaan kyttäillä Ravelrystä. Kunhan saan aikaseks lisätä ne sinne ;).

4 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Ihania lahjoja ja kaikkea! Onnea näin jälkeenpäin!
Näin tänään lankakaupassa keltaista samaista sukkalankaa ja mietin sitä samaista ohjetta ja miksi oi miksi en ostanut?! Mähän olen pitkään halunnut tehdä keltaiset lozenget. Huuh, tyhmä minä. Sun sukista tulee varmasti hienot!

TeSa kirjoitti...

Onnea sinulle. Sinua on lahjottu mukavin jutuin.
Blogiasi on mukava lueskella.

Hansu kirjoitti...

Oi mitä lahjuksia olet saanut! Ei aina tartte olla päivittämässä. Välillä edetään suvantovaihetta ja täytyy olla muutakin elämää kuin harrastukset :)

-sanna- kirjoitti...

Kiitoksia DVD-linkistä!