maanantai 9. kesäkuuta 2008

Hyvin Hienon Pienen Neidin setti

No sitten on taas semmonen setti, mikä on omasta päästä ja mistä ei tullu sellanen ku aattelin. Kiva kyllä, mutta ei semmonen ku aattelin. Ja sehän pistää mietityttämään.


Tuli yllättävän neitimäinen. Semmonen vähän hienopierusetti, tulee vähän muumien Mymmeli mieleen ja kuitenki aina oon samaistunu ennemmin Pikku Myyhyn. Äsken sain kyllä vision, että jos tekis BurdaStylen kaavoilla farkkukankaasta semmosen vähän militarististyylisen takin, joita näky pari vuotta sitte. Sais pikkusen särmää lisää. Tai sitte se johtuu vaan poseerauksesta, eli asiaa ei kuitenkaan auta mikään :).


Ja taas oon muuten näemmä alitajusesti kopioinu Jaanaa o_0. Mulla on nimittäin toi takkiki, ja siitäki tajusin vasta ostettuani, että missä olin sen nähny ekan kerran.


Mutta tykkään silti hirmusesti tosta nauhasta, rusetista ja napista - omaperäsyys hiiteen ja myös se fakta, että tuo ehkä muistuttaa vähän yömyssyä =). Baskerissa Novita Wool 58g, ohje tuo Musta leski tuolta sivupalkista (mutta siis ilman mallineuletta ja reikäkerroksen kera), puikot 3,5mm. Huivissa kymmenisen vuotta (argh! ikäni iskeytyi tietoisuuteeni :p) marinoitunu kirkkaanpunanen Novita Florica ja uudehko vaaleanpunanen Florica, 145g, muistaakseni 5mm puikot. Mallikuviona se samainen Feather and Fan, joka kyllä löytyy googlettamalla ainakin kymmenestä eri lähteestä. Toimis ehkä paremmin vähän pienemmällä kontrastilla noiden värien kesken... mutta saipa langat kulutettua ja voihan sen aina pistää persoonallisuuden piikkiin :).

-----
edit - ainiin ainiin, huivin koko on semmonen 35 x 210cm pingotettuna. Ennen pingotusta muistaakseni n. 35x160.

10 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Oi, mä tykkään tuosta setistä paljon, ihana :)... ehkä vähän kuuma näillä keleillä ;)

Iinu kirjoitti...

Oikein kivalta setiltä näyttää minunkin mielestäni.
Ja meillä ainakin on tänään ollut niin kylmää, että lapasetkin olisivat olleet tarpeen, ihan oikeasti!

Terhi kirjoitti...

Eiks kaikilla Pikku Myillä saa olla myös Mymmeli-päiviä? Tosi ihana setti. Melkein tartuin puikkoihin ennen kuin ehdin edes lukemaan.

Hepsi kirjoitti...

Ihana setti minunkin mielestäni!

Hansu kirjoitti...

On kieltämättä aika tyttömäistä! Oot kattonut liikaa Forsytein tarua (mulla on se boksi kans, ollu jo pari vuotta...tuli katottua parin viikon aikana, en ois putkella jaksanu) ja muita pukudraamoja. Tai pieni talo preerialla? ;)

Hansu kirjoitti...

Muuten pitää tekaista tuo sun myssy tässä kunhan kerkeen tulostaa ohjeen kotopuolessa, mulla ei oo omaa tulostinta :( Eikä jaksa näytöltä tiirailla.

Jaana kirjoitti...

Kivalta näyttää, värit on ihanat!

Maartsi kirjoitti...

Saa sitä olla hienonakin aina välillä!

Huvitti edellisessä postauksessa tuo teidän korkea teknologianne. Meilläkin on ihan viimeistä haitekkia: ikkunan väliin tungetaan sanomalehti, että helteellä saataisiin läpiveto päälle. Ei tosin nyt ole enää sitä ongelmaa.

särmä kirjoitti...

Ihana baskeri! Kauhukseni huomasin, et olin unhoittanut blogisi kokonaan bloglinessiin vaihtaessani. No, nyt on sitten monta mielenkiintoista postausta oottamassa:)

Lotta kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Heti alko setti näyttää entistä hienommalta ku kauheesti kehuttiin :D. Erinomanen juttu tää neuleblogi.

Ja niin Hansu, saatat valitettavasti joutua tihrustamaan niitä "kaavioita" silti näytöltä, jouduin käyttään ihan jokasen kikka kolmosen että sain ees näytöllä sen näyttämään oikeelta...

Maartsi: se vois toimiaki, ei ihan noin vaaleet verhot tunnu auttavan mitään ;)

Ja Särmä, sellasta sattuu :). Mullaki tippuu vähitellen lisää Google Readeriin, mutta kieltämättä se tuntuu vähän ku lahjan sais ku onki monta kivaa postausta luettavana :).