sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Edistystä, hurraa!

Hohoo, tein sen! Kaksi valmistunutta työtä:


Pieni laukku laukkunen ystävän häihin. Lankana Novita Kotiväki, koukkuna 2mm, menekki 52g. Tarvii pitää asusteet mahdollisimman siroina ja yhteensopivina kun mekon kuosi on suhteellisen villi :). Ohje on ihan omasta päästä, virkkailin ja purkailin niin että näytti omaan silmään hyvältä. Ja hyvä siitä kyllä tuliki. Nappi on vanhojen kirppisaarteiden joukosta, alunperin peräsin Jyväskylän SPR:n kirpputorilta (mitä kertoo pakkomielteen asteesta se, että muistan mistä yksittäiset napit on peräsin? ;))


Ja sukat, nekin omasta päästä omaan jalkaan juuri sopiviksi tehdyt. Pohjekavennuksia melko reilusti :)


Ja värit on tässä kuvassa oikeen, oli pakko raottaa korkean teknologian pimennys- ja viilennysjärjestelmäämme että sai ees jotenki erottumaan tuon harmaan ja vihreen. Ei se kyllä muutenkaan toimi, täällä on niin kuuma että se on mulleki vähän liikaa... Nää on tällaset Earth, Wind and Fire -sukat, ruskeeta ja vihreetä, harmaata ja oranssia. Vähänkö oon ylpee hoksauksestani :D. PS:iin siis menee.On varpaita, on kantoja, on pian Morse telkkarissa... Tämä on blogihistoriani pikaisin postaus. Mutta siis Austermannin Steppiä 93g sekä 11g Katia Laine Nylonia varpaissa ja kantapäissä. Puikot 2,5mm Harmonyt.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Voi iik, sulla on just toi mekko ja noi kengät mitä oon kuolannut jo pitkään!!! Ihana setti, ja kassi sopii hyvin mukaan:)

Aurora kirjoitti...

Söpö laukku, sopii varmasti hyvin mekon ja kenkien kanssa. Ja sukista pidän erityisesti, mahtava värikombinaatio!

Liina kirjoitti...

Ihana laukku! Mäkin muistan mistä mun rakkaat langat on peräisin, mut en sentään nappeja ;) Eivät kai ole niin tärkeitä sitten.