keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Bag 'em all!

Oon tässä viime aikoina saanut useampaan otteeseen sen kyseenalasen ilon, että oon saanu röhnöttää kotona saikulla. Ensin joku vatsavirus, sen perään heti oikeen ärjy flunssa. Ellei jopa angiina. Niin ainaki itelleni sanon, jotta voin paremmin oikeuttaa marttyyriuteni ja potilaan oikeuteni :). Vielä tänään, huomenna palaan töihin oikeesti parantuneena.


Kuva lavastettu - kaikki yhteys todelliseen harrastusympäristöön täysin satunnaista ja riippuvaista äkillisistä järjestelypuuskista. Tyyny kuvausrekvisiittaa, pussillinen nenäliinoja kuvaajan omat - yäk.

Lääkäri(t) määräs lepoa, ja kun pelkkä makoilu on tylsää niin käsitin sen itselleni suopealla tavalla: kaikki mun ihkuimmat dvd:t (erityisesti itkuihana Kotiopettajattaren romaani) ja kaikkia käsitöitä vuorotellen sen mukaan, mikä nappaa. Yhen sain melkeen valmiiks (huomaa sininen mytty lattialla), kaks kokonaan uutta alotin ku tuli sellanen fiilis (harmaasta Tennesseestä uus Feminine Puff-Sleeved Cradigan ja harmaasta Nallesta sukat) ja loppuja seittemää nitkuttelin pikku hiljaa eteenpäin.

Ja mistä huomaa, että nyt tosiaan alkaa olla taudit takana?


Sain viimeinki tehtyä kaks niistä pussukoista, joita suunnittelin pari viikkoa sitte ja vielä uuden tyynyliinan sohvatyynylle (katso kuva yllä). Oliki huikea homma, oisko vallan kymmenen minuuttia menny ompelukoneen ja silityslaudan ääressä :). Pussukoita sen sijaan piti tänään nyhvätä aika kauanki ku piti olla nauhat ja pitsit ja pelit, mutta onpa nyt viimesen päälle säilytyspussukat. Lompsa tosin mahtuu vaan hädin tuskin, ei parane ostaa liian isoa sitte kun korvaan nykysen. Vai voiskohan senki tehä ite...

Ja heh, tässähän ehtii karkkikauppaanki vielä :). Kauheet vierotusoireet, en oo ees kauppaan saanu raahustettua ja Miäs ei ihan niin enkeli sentään oo että mun suklaaniksojen takia lähtis kävelylle.

5 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Ihania pussukoita, taattua Lotta-laatua :D
Sairastaminen on joskus ihan kivaa jos pystyy kuitenkin tekemään jotain, sängyssä kuumehoureissa sätkiminen on sitten ihan toinen juttu..

Arvaa haluanko Jane Eyren? Ja arvaa saako sitä mistään, säntäilin kuumeisena pitkin nettiä ja sain palkaksi pelkkää ei oota + yhden tulollaan-lupauksen. Mööh :( No eiköhän se jostain vielä löydy, kiitos muistutuksesta!!

Limeadine kirjoitti...

Ekaa kertaa blogissasi ihmettelemässä! Paljon kivoja töitä ja hauskoja juttuja. Tulen uudestaankin...

Lucie kirjoitti...

Kiitti hauskasta blogista, löysin sen surffailtuani työnantajan ajalla tietysti männä viikolla.. :) Saa nauramaan ääneen!

Lotta kirjoitti...

Kiitos Jatta :D. Ja ollos hyvä muistutuksesta, mulla ainaki tuli cdonilta ilmotus neljän päivän päästä (just kun oli tilannu toisen tilauksen...)

Ja tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kiitos! Moon aina niin onnessani ku tulee tuommosia kommentteja, Miäski tietää aina tasan tarkkaan, mitä on sanottu :).

hiisa kirjoitti...

Ihanat pussukat.